Saslušana majka upucanog Hemije: Ona je pozvala policiju, a evo šta je ispričala o napadu ispred svoje kuće

Majka vođe navijača „Zabranjeni“ Nemanje Bojovića zvanog Hemija (39) ispred čije kuće u Zemunu su ranjeni njen sin i njegov prijatelj Nikola Knežević (24) je saslušana.

„Ona je izjavila da ništa nije videla, samo je čula da se nešto dešava napolju i zvala je policiju. Rekla je da nije videla napadače, niti da zna ko bi to mogao da uradi njenom sinu i njegovom drugu“, rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Njima su konstatovane teške telesne povrede, ali ne opasne po život.

Prema našim saznanjima, istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su saslušani u bolnici na okolnosti ranjavanja. U jedan glas su potvrdili da ne znaju ko ih je i zbog čega ranio.

– Bojović je rekao da je čuo da ga jedan napadač pita „Gde ste“. Zatim je izvadio pištolj i pucao. Tvrdi da mu lice nije video jer je bio maskiran- rekao je naš izvor blizak slučaju.

Kako je Telegaraf preneo, Bojović je rekao da je „sinoć oko 22 sata sa drugom došao kod majke jer su imali dogovor da iznesu nameštaj kako bi prostoriju spremili za slavu Sveti Jovan“. On je tvrdio da mu niko do sada nije pretio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare