NAKON RAZVODA SA OGNJENOM, DANIJELA OVAKO PROVODI DANE! Manekenka otkrila kako se HRANI a dan bez OVOGA ne može da ZAMISLI (FOTO)

Manekenka Danijela Dimitrovska kao i mnogi često sa svojim pratiocima deli trenutke svog života na Instagramu. Manekenka svoje pratioce upućuje na koji način se hrani kao i kakve aktivnosti ima tokom dana.

Danijela Dimitrovska
FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Naime, Danijela ne krije da redovno trenira i odžava vitku liniju, a sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoju dnevnu rutinu.

Danijela Dimitrovska
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Dan bez treninga nije dan – napisala je manekenka.

Za njen besprekoran izgled zaslužna je izbalansirana ishrana, a Danijela često postavlja slike dnevnih obroka i to deli sa pratiocima na Instagramu.

Danijela Dimitrovska
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Breakfast time, iako danas malo kasnim u startu, ali nemojte zameriti..imam i ja pravo malo duže da spavam – napisala je Dimitrovska.

Podsetimo, Danijela je nedavno u jednom intervjuu govorila o razodu od Ognjena.

– Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće – rekla je Danijela, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare