BRAJAN VOLŠ OČI U OČI SA SUDIJOM! Mužu nestale Ane Volš pročitana optužnica za ubistvo, OVO SU NOVI DOKAZI

Na sudu bi danas trebalo da budu predstavljeni novi detalji istrage, kao i dokazi koji su doveli do podizanja optužnice protiv Brajana Volša. Policija ne dozvoljava ulazak u sud, a ispred njega je veliki broj novinara

Okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi rekao je da je Volš optužen za ubisto nakon „intenzivne istrage“ o nestanku njegove supruge.

Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni.

Sudija je počela da čita optužnicu Brajanu Volšu navodeći šta se sve dešavalo od prvog dana njenog nestanka do danas.

Podsetila je da je Ana majka tri dečaka, da je njen nestanak prijavljen tek nakon što su kolege prijavile da nije došla na posao.

Jezivi tragovi zločina

Tužiteljka je pročitala šta je Brajan čitao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći „Kada leš u raspadanju počinje da smrdi“, „Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela“, „Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao“

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspodenju.

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Brajan netremice gledao u sudiju, pronađeni DNK tragovi Ane Volš

Brajan Volš je sve vreme gledao u sudiju dok je čitala zastrašujuće detalje o ubistvu supruge Ane Volš.

Sudija je rekla da je tokom istrage nađeno 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš, piše Informer. U kesama su bili i ostaci sredstava za čišćenje, rukavice, zaštitno odelo, ostaci sode bikarobone…

Na velikom broju predmeta koje je pobacao u 10 crnih kesa pronađeni su tragovi DNK Ane Volš.

Potom je Brajan izveden iz sudnice.

Majka Ane volš bez komentara

Milanka Ljubičić kaže da ne želi da komentariše to što se upravo dešava u sudu u Bostonu. 
– Ne želim uopšte da komentarišem celu situaciju i ne verujem svemu što se navodi – kazala je majka nestale Ane Volš.

Ana poslednji put viđena 1. januara

Ana Volš, koja sa porodicom živi u Kohasetu, navodno je poslednji put viđena 1. januara. Prema novim saznanjima, njen nestanak prijavio je njen poslodavac iz Vašingtona 4. januara, nakon što se Ana nije pojavila na poslu, da bi tek nakon toga prijavio podneo i njen suprug Brajan.

On je 8. januara uhapšen zbog ometanja istrage, i određena mu je kaucija od 500.000 dolara. Međutim, on je dve nedelje nakon početka istrage optužen za njeno ubistvo.

Policija je pronašla krv i oštećen nož u podrumu njihove kuće, dok su na deponiji pronađeni sekira, testera, sredstva za čišćenje i biološki dokazi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare