OVAJ DETALJ IZ DECEMBRA SA SLIKE NESTALE ANE VOLŠ SVIMA JE PROMAKAO: Evo šta su na mrežama primetili i odmah zaokružili (FOTO)

Misterija nestanka Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana iz Bostona, već 17 dana čeka odgovor – kud se, kako i zašto dela 39-godišnja Srpkinja, inače zaposlena u jednoj vašingtonskoj agenciji za nekretnine.

Mlada žena kao da je u zemlju propala a interesovanje i naše i američke javnosti za njenu sudbinu ne da ne jenjava nego raste iz dana u dan.

Od vesti o njenom nestanku u novogodišnjoj noći, u međuvremenu je isplivalo niz informacija iz njenog života, ali i ličnih fotografija i snimaka.

Međutim, pažnju pratilaca na mrežama, zaintrigiranih njenom životnom pričom, privukla je jedna njena privatna fotografija sa prijateljem na kojoj su najstrpljiviji primetili, kako kažu, važan detalj, piše Kurir. Slika je nastala pre oko mesec dana, polovinom decembra 2022. godine.

– I ja sam primetila istu stvar… Izgleda da je neko vreme imala burmu, čak i na slikama iz teretane, ali je od skora počela da je skida – prokomentarisala je jedna korisnica Fejsbuka.

– Ukoliko poštuje srpsku tradiciju, burmu nosi na desnoj ruci, napisala je druga.

Većinom su Amerikanci bili ti koji su primetili da na levoj ruci nema venčanog prstena.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare