MISTERIJA NESTANKA VUKAŠINA (30) IZ NOVOG SADA: Nakon udesa pronađen samo automobil mladića, jedan detalj probudio novu SUMNJU

Nestanak Vukašina Mavraka (30) kome se od 11. januara, kada je „sleteo“ sa auto-puta kod Siriga dok se vraćao iz Novog Sada za Bačku Topolu, izgubio svaki trag, ne prestaje da intrigira javnost

Kako je nedavno objavljeno u apelu na društvenim mrežama, niko ga nije video od večernjih časova toga dana, a telefon mu je isključen.

– Uputio se autom iz Novog Sada ka Bačkoj Topoli, ali nije došao kući. Auto smo pronašli 12.01.2023. u kanalu na auto-putu malo pre isključenja za Sirig, ali njega nije bilo u autu ni okolini – navodi se u objavi.

U međuvremenu, pojavili su se novi detalji na mrežama u kojima se navodi da porodica sumnja da je nakon udesa Vukašin peške došao do naplatne rampe koja je bila u blizini, a onda iskoristio taksi prevoz kako bi se odvezao do sledećeg odredišta.

– Priča počinje još 11. januara, kada je na povratku iz Novog Sada (ka Bačkoj Topoli) imao saobraćajni udes posle naplatne stanice u Sirigu i od tada mu se gubi svaki trag, a telefon mu je isključen. Sada ima neka priča da se on vratio peške do naplatne rampe i da je taksijem potom negde odbačen, pa zato ovo i delim jer ukoliko bi taj taksista video objavu, lako bi ga prepoznao i mogao bi reći policiji nešto više, pa Vas zato i molim da podelite ovo ili nazovete policiju ako imate bilo kakvih saznanja jer verujem da ga neko mora prepoznati – stoji u objavi. 

– Majka i otac su mu izbezumljeni, naravno, mlađi brat deli slike i broj telefona po društvenim mrežama ne bi li se saznala neka informacija jer ovo nije Vukašinovo uobičajeno ponašanje i da je sve u redu, došao bi kući još 11. uveče ili im se javio prvom prilikom preko bilo čijeg i bilo kakvog telefona.

Vukašin je rođen u Mostaru 15. marta 1992. godine. Visok je skoro 2 metra, krupan, crne kose i očiju.

Ako neko vidi ili zna nešto o mladiću, neka javi najbližoj stanici policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare