SVE JE ISCENIRANO, VLAHOVIĆ NIJE POVREĐEN?! Italijan otkrio šokantnu teoriju! Juventus pokušava da sakrije MNOGO VEĆI PROBLEM? 

Dušan Vlahović je propusio poslednjih osam utakmica Juventusa zbog povrede, ali nekadašnji italijanski fudbaler podelio je zanimljivu teoriju u vezi srpskog reprezentativca.

Vlahović je, podsetimo, doživeo povredu primicača na utakmici Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra.

Propustio je naredni meč u Seriji A, zatim i utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a onda i naredna tri meča u italijanskom prvenstvu.

Povređen se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je zaigrao na prijateljskoj utakmici protiv Bahreina. Postigao je gol i upisao dve asistencije za 45 minuta na terenu, a onda je usledilo Svetsko prenstvo.

Dvadesetdvogodišnji centarfor je odigrao 25 minuta na otvaranju protiv Brazila, u drugom kolu protiv Kameruna nije igrao, dok je protiv Švajcarske bio starter. Postigao je gol, a teren je napustio u 54. minutu.

Usledio je povratak u Torino, a otkako se vratio nije zabeležio nijedan minut na tri prvenstvene utakmice.

Italijanski „Skaj sport“ je uoči utakmice protiv Napolija naveo da Vlahović ponovo učestvuje u timskim treninzima, ali da uprkos tome ne može da se spekuliše o tačnom vremenu povratka.

Sada se oglasio Karmin Espozito, nekadašnji italijanski fudbaler koji je tokom karijere igrao za nekoliko italijanskih prvoligaša.

On je otkrio intrigantnu teoriju i mišljenje da Vlahović uopšte nije povređen, već da se povreda koristi kako bi se sakrio ozbiljan problem u odnosima između skupo plaćenog fudbalera i kluba.

Problem sa povredom je veliki izgovor. Dušan ima narav, čak i ako se pokazao kao odličan fudbaler. Juventus je, sa druge strane, uvek bio sposoban da sakrije ovakve probleme. Sve izgleda režirano„, rekao je Espozito gostujući na jednom radiju u Italiji, a preneli su mediji u Italiji.

Juventus ima ozbiljne probleme u poslednje vreme, brojni funkcioneri su podneli ostavke zbog istrage koja se trenutno vodi, a već neko vreme se piše da je „stara dama“ spremna da proda Vlahovića.

Kao kandidati za dovođenje Srbina istakao se Arsenal koji, prema pisanju italijamskih medija, priprema bogatu ponudu, ali koji još uvek nije napravio konkretnije korake.

Uprkos činjenici da je propustio veliki broj utakmica, Dušan Vlahović je još uvek najbolji strelac Juventusa sa šest golova u Seriji A.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare