Saznajemo! Aleksandar Stanojević novi trener Konjespor

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević pronašao je tokom današnjeg dana novi angažman posle višemesečne pauze. Kako Telegraf saznaje, Stanojević je potpisao ugovor sa turskim superligašem Konja Spor, a saradnja je oročena na godinu i četiri meseca.

Transfer su realizovali srpski agenti Marko Lomić, Nikica Polić i takođe nekadašnji fudbaler Partizana Sreten Sretenović.

Aleksandar Stanojević je poslednji angažman imao ka trener Partizana. Na klupi crno-belih u drugom mandatu bio je od septembra 2020, a napustio ju je maja 2022. godine, nakon velike borbe za titulu sa Crvenom zvezdom, koja mu je izmakla u finišu sezone.

Stanojević je posle iscrpljujuće borbe za titulu sa Zvezdom u veoma stresnoj sezoni odlučio da sam napravi pauzu. Imao je nekoliko ponuda i za vreme boravka u Partizanu, kao i nakon toga, ali je tek sada odlučio da prihvati ponudu iz Turske od trenutno sedme ekipe turske Superlige.

Takođe, Stanojević je u drugoj sezoni je sa Partizanom došao do evropskog proleća, gde je u Ligi konferencija eliminisan od Fejenorda u osmini finala.

Pre toga je kao trener radio u Saudijskoj Arabiji, Grčkoj, Izraelu, radio je i u tri kineska kluba iz Pekinga, kao i u Dalijenu, a bio je i selektor omladinaca reprezentacije Srbije.

UDADNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare