PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI: Ja sam poslao Marića kao tajnog agenta. 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ćirilica” na “Happy” televiziji, u kojoj će govoriti o važnim aktuelnim temama koje okupiraju javnost poslednjih dana.

Predsednik će prikazati i validnu dokumentaciju u vezi sa napadima na sina Danila koji su imali za cilj da diskredituju i kriminalizuju njegovu porodicu.

Vučić je na početku razgovora istakao da je „Marić birao društvo u proteklom periodu“, pa se „družio sa nekim ljudima koji misle da zaslužuju poverenje naroda“.

– Ja sam poslao Marića kao tajnog agenta. Marić je dobio nove informacije, večeras će da me uništi – kazao je predsednik.

O situaciji u regionu i napadima na srpsku decu

Govoreći o napadima na srpsku decu na Kosovu i Metohiji i u Sarajevu, predsednik kaže da je situacija ozbiljna, kao i da će se tek usložnjavati.

– Situacija je za nas ozbiljna i usložnjava se. Biće mnogo izbornih utakmica u regionu, a to znači novi napadi na Srbiju. Šta je ono što smo mogli da primetimo? Na Badnji dan nakon incidenta, primetili smo svi i mene je nejviše zabolelo, ludaka ima svuda, za mene je bilo interesantno da niko od EULEKS-a, amerikanaca i UN nije rekao da su napadnuta naša deca, neki su im imena navodili, ili dve osobe, ali niko nije mogao da zaključi ko je napadač a ako je napadnut. Oni su deca, pa i ovaj od dvadeet godina, oni su bili naoružani badnjim drvetom. Pucano je na njih samo jer su Srbi! Molim Vas, ja sam nažalost bio jedan koji se suprotstavljao o albanaskom teroru – rekao je Vučić i dodao:

– Niko nije rekao da su napadnuta dvojica srpskih dečaka, niko nije mogao da zaključi ko je napadač a ko napadnut. Bili su naoružani badnjim drvetom i ni sa čim više. Na njih je pucano zato što su nosili badnjak, zato što su Srbi. To kažem da bi ljudi razumeli koliko je pozicija države i naroda teška – rekao je Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare