OD SAVRŠENOG selfija DO HORORA: Htela je selfijem da ovekoveči odmor, a uslikala je tragediju koju će večno pamtiti

Na jednom od najegzotičnijih mesta sveta koje je postalo jedno od glavnih stecišta za turiste, Makenzi vodopadi, u Australiji, Aneka Bading htela je u januaru 2018. da ovekoveči jedan trenutak idile ne sluteći da će je upravo taj momenat proganjati do kraja života.

Osmeh i uživanje ubrzo je zamenila panika budući da je Aneka posle selfija u pozadini primetila opšti metež.

„Čula sam vrisku. Kad sam se okrenula, po pokretima momaka na stenama, pomislila sam da pokazuju da je neka opasna životinja u vodi. Tada mi je neka devojka uzela stik iz ruku kako bi pomogla nesrećnom čoveku koji se davio u vodi“, rekla je ona, prenosi Kurir.

Ispostavilo se da se jedan mladi Tajvanac (28) okliznuo sa stene i pao u vodu. Pritisak je bio isuviše snažan da bi se odupreo i izašao na površinu.

„Pokušavali smo da zovemo policiju, spasilačke službe, ali nije bilo dometa“, dodala je Aneka.

I pored nadljudskih napora svih oko nje, turistkinja je nekoliko trenutaka kasnije postala svesna da je svoj najlepši trenutak u vodi ovekovečila horor scenom.

Momku nije bilo spasa, a mlada turistkinja pristala je da svoju sliku da lokalnoj policiji.

„Rekli smo policiji da mora obavezno da uvede satelitski signal i u ovim delovima vodopada kako se slične scene više nikad ne bi ponovile“, ogorčeno je konstatovala Aneka Bading.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare