BRAJAN VOLŠ NIJE PRVI PRIJAVIO ANIN NESTANAK, IAKO JE PRIČAO DA JESTE! Policijski izveštaj otkriva šta ga je NATERALO da to učini

Brajan Volš nije prvi prijavio nestanak svoje supruge Ane, kako tvrdi, već je to učinila njena kompanija, tvrdi „Njujork Post“, koji je imao uvid u policijski izveštaj.

Naime, Brajan je, kada je uhapšen, u policiji izjavio da je Anin nestanak prijavio 4. januara u 18.35, ali ne postoji zvaničan podatak da li se i kada to desilo.

Međutim, „Njujork Post“ tvrdi da je policija ranije istog dana, u prepodnevnim satima, dobila poziv od čoveka koji se pradstavio kao šef obezbeđenja u kompaniji „Tišman Spejer“, u kojoj je Ana zaposlena. Naime, on je od policije tražio da se raspita o Aninom zdravlju i naveo da su je u firmi poslednji put videli 30. decembra.

Na osnovu policijskog izveštaja je jasno i da su iz Anine kompanije zvali Brajana da se raspitaju o njoj.

„Kompanija je kontaktirala supruga, koji tada još nije bio prijavio nestanak svoje žene“, piše u policijskom izveštaju, iz čega se jasno vidi šta je Brajana zapravo nateralo da pozove policiju, prenosi Kurir.

Brajan je tokom ispitivanja rekao da je Ana napustila njihovu kuću u bostonskom predgrađu Kohasetu u nedelju 1. januara oko 6 sati, jer je morala da otputuje u Vašington zbog hitnog slučaja na poslu.

Brajan Volš je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu nestanka svoje supruge. U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi, kao i oštećeni okravljeni nož, a na deponiji u Pibodiju i testera, sekira, sredstva za čišćenje i tepih, takođe i tragovi krvi.

U Brajanovom kompjuteru je pronađeno da je na internetu pretraživao „kako se rešiti tela žene od 50 kilograma“, a snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare