VIDIĆ PRAVI NEOČEKIVANI PREOKRET U NAŠEM FUDBALU: Prelepa supruga ga podržava, ali jednim potezom je SVE ZAPREPASTILA

Žena Nemanje Vidića važi za jednu od najlepših dama kod nas, a sprena je da supruga podrži u nameri da postane prvi čovek srpskog fudbala!

Nemanja Vidić slovi za jednog od naših najuspešnijih fudbalera sa ovih prostora, a igrao je na poziciji centralnog odbrambenog igrača. Njegov talenat, kao i ogroman rad i trud omogućo mu je da igra u najboljim klubovima i osvaja titule. Ali, izgleda da je došlo vreme da u u našoj fudbalskoj istoriji ispiše nove stranice.

Naime, slavni sportista će ući u trku za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, piše Sportklub. Bivši kapiten reprezentacije Srbije je nedavno objavio da ima želju da se kandiduje za mesto predsednika FSS i prema pisanju Sportkluba to se upravo dešava.

Jedan od ključnih događaja u konačnoj realizaciji Vidićeve ideje o kandidaturi bio je i dolazak predsednik UEFA Aleksandera Čeferina u Beograd, koji ima izuzetno poštovanje prema svemu što je Nemanja uradio za srpsku fudbal, piše Stil. Osim toga i drugi čovek evropske federacije Zoran Laković ne krije da ima vrlo slično mišljenje.

Fudbaler je počeo da trenira kao sedmogodišnjak FK „Jedinstvo“ iz Užica uz starijeg brata. Potom prelazi u „Crvenu zvezdu“, gde uspeva sa ekipom da dođe do duple krune. U julu 2004. godine odlazi u „Spartak“ iz Moskve za 6,5 miliona evra. Nemanja Vidić 5. januara 2006. godine postaje deo „Mančester junajteda“ za 10,25 miliona evra, sa kojim osvaja tri uzastopna prvenstva Engleske, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu 2008.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio duplu krunu 2004, a sa Mančesterom osvojio tri uzastopna prvenstva Engleske, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu 2008.

Debitovao je za fudbalsku reprezentaciju 12. oktobra 2002. u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Napulju, protiv Italije, a za nju je odigrao 44 utakmice i dao 2 gola.

Miljenik trenera

U Engleskoj je svima dobor poznato da je Nemanja Vidić bio miljenik legendarnog trenera Mančester junajteda, pa je Aleks Ferguson i u svojoj autobiografiji pisao o srpskom fudbaleru. Predstavio ga je kao „strogog, mračnog i beskompromisnog tipa“.

Prepričao je kako mu je bivši kapiten Srbije rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.

– Vidić je bio strog, mračan i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: „Kosovo. Idem, to je moja dužnost“. Imao je taj pogled u očima – napisao je Ferguson u autobiografiji.

Velika ljubav sa Anom i danas traje

U početku su svi mislili da se zabavlja sa našom teniserkom Anom Ivanović, jer se njegova supruga prezivala isto kao sportistkinja. Ubrzo je postalo jasno da je reč o potpuno drugoj devojci koja pleni lepotom i danas!

Ljubav su krunisali brakom 2006. godine, a Ana je navodno potpisala predbračni ugovor, u kojem se odrekla imovine slavnog supruga ukoliko dođe do njihovog razvoda, što je mnoge pozitivno iznenadilo. Imala je samo jedan uslov – ako se raziđu, fudbaler mora da plaća deci alimentaciju. Međutim, ljubav su još više učvrstili dolaskom na svet njihovo troje dece.

Svoj porodični dom osnovalu su u Mančesteru, gde je Nemanja napravio uspešnu karijeru. Uprkos činjenici da važi za jednu od najharizmatičnijih žena fudbalera, veoma retko se pojavljuje u javnosti i vrlo je posvećena porodici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare