UŽIVO, BUDUĆNOST – CRVENA ZVEZDA: Ivanović dolazi u svoj grad, hoće li Podgoričani uspeti da zaustave PLES Zvezdinih Argentinaca? 

KK Crvena zvezda Meridianbet gostuje danas ekipi Budućnosti, u utakmici 15. kola ABA lige.

Uživo,

Budućnost – Crvena zvezda 19:30

Uoči meča:

Tim sa Malog Kalemegdana trenutno zauzima treće mesto sa skorom od 12 pobeda i jednim porazom, dok se tim iz Podgorice nalazi na petom mestu sa skorom 9/5.

Ovo će biti 55. meč dva tima u regionalnom takmičenju, trenutno Zvezda vodi u međusobnom skoru sa 29-25, a podgorički tim je 20 pobeda zabeležio na svom terenu.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović je tokom igračke karijere nastupao za Budućnost od 1980. do 1987. godine, a pred meč u ABA ligi prisetio se tog vremena. On je rekao da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti, uz ocenu da će njegov tim morati da odigra dobro u odbrani i strpljivo u napadu.

„Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom (Erik) i O’Brajanom (Džej Džej) je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu“, rekao je Ivanović, i potom dodao:

Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu ‘Morača’ za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sam prošao sa mojim saigračima“, dodao je on.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je njihov rival doveo ozbiljna pojačanja i da će meč u hali „Morača“ biti zahtevan.

„Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov“, zaključio je Lazić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare