U KUĆI ANE VOLŠ NAĐENE BELEŠKE IZLEPLJENE PO ZIDOVIMA! Poruke upućene Brajanu, otkriveni NOVI DETALJI o mužu nestale Beograđanke

Na zidu porodične kuće nestale Beograđanke Ane (39) i njenog muža Brajana (47) Volša nađene su poruke ispisane na izgužvanom listu papira.

U beleškama su reči hvale na račun Brajana, prenose američki mediji.

– Brajane, dostojan si. Vredan si života koji živiš – stoji u jednoj od iškrabanih poruka upućenih Brajanu, koji je inače uhapšen nakon nestanka supruge Ane.

– Brajane, ja te samo volim. Ti si čovek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Vredan si svega – glasi još jedna poruka, puše Kurir.

Volš je ranije išao na treninge lajf koučinga, koji propagiraju lojalnost, poverenje, ljubav i saosećanje. Učestvovao je u više od deset seansi koje su trajale više od 12 sati kao deo liderske grupe, dobivši nadimak „Glava i ramena“ (po popularnom šamponu) zbog svoje kose i „kul“ odnosa prema kolegama učesnicima.

Članovi su rekli da su šokirani naslovima o Aninom nestanku, opisujući Brajana kao na ljubaznog, predanog i prirodnog vođu, koji je na kraju dospeo do „elitnog“ programa za liderstvo organizacije.

– Priznajem vašu pažnju za detalje + vreme i otvorenost + ranjivost. Tako mi je drago da smo bili rame uz rame na ovom putovanju – još jedna je od beleški nađenih u kući.

Pozitivna afirmacija je okačena na zid kod stepeništa, koje je verovatno vodilo u spavaću sobu.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi. Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare