PREDSEDNIK VUČIĆ I MINISTAR MALI SA AL NAHJANOM: Beograd na vodi je simbol našeg glavnog grada koji je putokaz za budućnost (FOTO) 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom za spolјne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

„Sa ponosom sam pokazao našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu Beograd na vodi, projekat koji predstavlja ne samo realizaciju vizije Srbije kao moderne i razvijene zemlje, već i simbol našeg glavnog grada koji je danas putokaz za budućnost i podstrek za sve ono što još možemo da uradimo i dokle možemo da stignemo. Hvala našim prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata što ovaj san iskreno dele sa nama i zbog toga što zajedno nastavljamo da radimo na novim projektima“, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Ministar finansija Siniša Mali takođe se oglasio i napisao da je izgradnja strateških odnosa i sveobuhvatnog čvrstog partnerstva sa UAE od ključnog značaja za Republiku Srbiju.

„Razgovor sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom, koji je danas u poseti Beogradu. Predsednik Aleksandar Vučić je naglasio da je izgradnja strateških odnosa i sveobuhvatnog čvrstog partnerstva sa UAE od ključnog značaja za Republiku Srbiju, kao i da naša zemlja posvećuje najveću pažnju razvijanju i jačanju saradnje sa tom zemljom, koja se temelji na međusobnom uvažavanju i poverenju, ali i na zajedničkoj viziji napretka i vrednostima koje delimo“, napisao je Mali na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare