PARTIZAN SE NIJE PROSLAVIO U PRVOJ PROVERI: Crno-beli odigrali nerešeno sa rumunskim prvoligašem na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Univerzitateom iz Rumunije (1:1) u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Tim Gordana Petrića poveo je u 11. minutu golom Pavlovića sa bele tačke, a konačan rezultat na meču na isti način postavio je kapiten rumunskog tima Ivan u 77. minutu meča.

Partizan je u ranoj fazi meča stigao do prednosti protiv petoplasiranog tima iz rumunskog šampionata. Baždar je iskoristio grešku defanzivaca Univerzitatee, persekao loptu, golman rumunskog tima ga je srušio i dosuđen je jedanaesterac za crno-bele. Andrija Pavlović je uspešno izveo penal i tako doneo prednost svom timu.

U nastavku prvog dela meča rumunski imao dve sjajne prilike za izjednačenje, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa je Partizan na odmor otišao sa minimalnom prednošću.

U 51. minutu Rikardo je prospustio sjajnu priliku da duplira prednost Partizana. Izašao je pred golmana Univerzitatee nakon sjajnog pasa Natha sa svoje polovine i šutirao pored gola.

Kazna za propuštenu priliku stigla je crno-bele u 77. minutu. Roguljić je oboren u kaznenom prostoru, sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku, a izjednačenje Rumunima doneo je kapiten Ivan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare