NAUČEN JE DA LAŽE, REČENO MU JE DA JE GUBITNIK… Brajan je imao traumatično detinjstvo, a onda je postao član grupe koja je navodno SVE PROMENILA… 

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane, bio je član lajfkoučing grupe koje su obećavale da će članove inspirisati na lojalnost, poverenje, ljubav i saosećanje u njihovim vezama

Polaznici ovog programa pamte Brajana kao rođenog vođu koji je dobio nadimak „Glava i ramena“ (Head and Shoulders) zbog svog luksuznog izgleda, a kažu da je odavao utisak „kul osobe“.

Članovi Brajanove grupe, u kojoj je bilo oko 30 ljudi, rekli su u izjavi za „The Post“ da su iznenađeni nedavnim naslovima u kojima se navodi da je njihov nekadašnji drug možda umešan u nestanak njegove supruge Ane.

– Cela ova situacija u kojoj se našao predstavlja potpuni šok za mene – rekao je Ali Ozdemir, prenosi Informer.

On je dodao da je Brajan bio osoba sa kojom su svi želeli da se druže i u čijoj su blizini voleli da budu.

Brajan Volš se upisao u četvoromesečni program u januaru 2020. godine, a ceo kurs koji uključuje 16 seansi platio je 2.997 dolara. Časovi bili tokom vikenda i trajali su više od 12 sati. Prijavio se po nagovoru supruge Ane, koja je sličan kurs pohađala godinu dana ranije.

Ozdemir ističe da je znao da Brajan ima suprugu i troje dece i da su mu uvek delovali kao srećna porodica.

– Kada sam ih posmatrao uvek sam govorio da i ja želim tako nešto za sebe. Da imam predivnu ženu i decu, da učim i provodim vreme sa njima – rekao je on.

Članovi grupe međutim, tada nisu imali pojma da se on suočava sa optužbama zbog prevare. O tome kakav je uticaj na Brajan imao ovaj program, u pismu koje je poslala sudu govorila je i Ana.

„Doživela sam transformaciju i sve o čemu sam razmišljala je koliko će ovaj program značiti i Brajanu. Tokom ovog programa shvatio je šta je integritet, kao i odgovornost, kao i koliko je bitna dobra komunikacija“, napisala je tada Ana.

Inače, kako su ranije pisali lokalni mediji Ana Volš, braneći od optužba supruga, rekla je sudiji da je njen suprug Brajan Volš patio od „stalne“ traume i da je u detinjstvu „naučen da laže i krije“.

Priznanje je sačuvano u pismu iz septembra 2021. koje je napisala sudiji tražeći da razmisli o izricanju blage zatvorske kazne za njenog muža zbog prevare.

Brajan, koji je ove nedelje uhapšen u vezi sa nestankom svoje supruge, priznao je da je te godine prodao dve lažne slike Endija Vorhola kupcu na eBai-u za 80.000 dolara. Još čeka na izricanje kazne za taj zločin.

Dok je hvalila Brajana koji je izdržavao njihovu petočlanu porodicu i učestvovao u dobrotvornim akcijama, Ana je tvrdila da je pretrpeo traumatično detinjstvo od strane roditelja nasilnika koje je uticalo na njega tokom njegovog odrastanja.

Naučen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da roditelji nisu trebali da ga imaju, da nema šanse da napravi nešto od sebe u životu i da je izgubljen slučaj. Njegovim životom upravljao je dubok osećaj stida“, napisala je Ana.

Ana je napisala da je Brajanu bilo teško dozvoliti drugima da mu se približe, uključujući njegovu ženu, jer se „plašio veza“.

U godinama pre nego što je napisala pismo divljenja o svom suprugu, Ana je rekla policiji Vašingtona da je pretio da će ubiti nju i njene prijatelje, ali za nije optužen.

Brajan, za koga je Ana tvrdila da ima „veliko srce“ i da je „ljubav njenog života“, uhapšen je u nedelju i optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage povodom njenog nestanku.

Ana je nestala na Novu godinu, ali Brajan tri dana nije prijavio nestanak majke svoje troje dece.
Policija je pronašla krv u porodičnom podrumu i krvavi, oštećeni nož. Takođe su otkrili testeru za metal, sekiru, krv, upotrebljene potrepštine za čišćenje i tepih na stanici za smeće u Pibodiju, nešto više od sat vremena udaljenoj od kuće para.

Brajan je takođe navodno tražio na internetu „kako da odložim telo žene od 52 kilograma“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare