NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 23. JANUARA! Retrogradni Merkur kreće napred – Bikovima šok promene na poslu, Blizancima olakšanje, a evo kome stiže veliki novac 

Nedelja koja je pred nama donosi nam kraj retrogradnog Merkura u Jarcu, koji konačno kreće napred 18. januara. Merkur se pridružuje direktnom hodu Marsa, tako da će svi horoskopski znaci tek sada nakon dva meseca uspeti da reallizuju planove koji su bili na čekanju

OVAN

Posao – Mars je krenuo napred, pa ćete imati potrebu na brzinu da donosite odluke koje mogu da budu brzoplete i ishitrene. Merkur prestaje da bude retrogradan, pa će na poslu stvari postati jasnije. Zapravo tek sada nakon dva meseca i retrogradnog uticaja Marsa imaćete priliku da vidite realno stanje stvari. Nemojte da žurite sa odlukama.

Ljubav – Venera jeste u dobrom aspektu sa Marsom, ali hvata i aspekat sa Saturnom, pa se brzo hladite. Ono što vas je kod neke osobe zanimalo juče, sutra već može da bude prošlost. U ovom periodu ćete ceniti istinsko prijateljstvo, a strasti i romanse će vas brzo prolaziti. Potrebna vam je prijateljska podrška.

Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Venera u Vodoliji u aspektu sa Uranom i Saturnom donosi vam iznenadne promene na poslu. Sve vaše težnje da napravite neki plan mogu lako da propadnu jer će stvari da izmaknu kontroli. Imaćete potrebu da menjate posao, ali možda i profesiju. Promene će biti iznenadne i potpuno drugačije od onoga kako ste očekivali. Finansije postaju stabilnije od 18. januara. 

Ljubav – Mars je krenuo naprad, pa bolje razumete partnera. Međutim, osoba do koje vam je stalo imaće malo razumevanja za vaša dešavanja na poslu. Zbog toga ćete stalno biti okupirani dodatnim problemima. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas flert sa osobom na poslu. 

Zdravlje – Problemi sa disajnim putevima.

BLIZNACI

Posao – Merkur i Mars kreću napred, pa situacija na poslu postaje mnogo jasnija. U narednim danima znaćete koja je realna odluka koju treba da donesete. Imaćete utisak kao da vam je neko skinuo „paučinu“ sa očiju i da sada vidite stvari realno. Imaćete dobre dane za pregovore i  ukoliko ste čekali da rešite pitanje nasledstva, sada je dobra prilika.

Ljubav – Vi i partner se ne razumete najbolje. Voljena osoba ima velike planove, a ste u fazi kada ste racionalni i proračunati. Sve radite temljno i ne vidite kakve koristi ima od velikih planova. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa Vodolijom.

Zdravlje – Poboljšanje.

RAK

Posao – Jupiter u Raku donosi vam iznenadne, pozitivne preokrete na poslu uz priliku za napredovanje u karijeri. To će vas odvesti u potpuno novom pravcu, a retrogradni Merkur kreće napred 18. januara, pa ukazuje na poboljšanje komunikacije. Realizaciju dogovora čekate već neko vreme, a sada ćete konačno imati priliku da pregovarate u svoju korist. U svakom slučaju stižu vam dobre vesti sledeće nedelje.

Ljubav – Venera u aspektu sa Saturnom donosi vam emotivno hlađenje, pa će vam se partner žaliti da ne dobija dovoljno pažnje. Bićete više raspoloženi za druženje nego za obaveze. Ukoliko ste u braku, moraćete da usvojite nove vrednosti kako bi odnos opstao na duže staze. Ukoliko ste slobodni, sledi vam poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Umorni ste od prevelikog broja obaveza, ali vas rad i ispunjava. U narednoj nedelji očekuje vas razrešenje finansijske situacije, ali i mogućnost novih poslovnih planova. U narednoj nedelji konačno krećete napred. Imate mogućnost i da promovišete svoj posao. Sve što naumite možete i da ostvarite u narednom periodu.

Ljubav – Venera u Vodoliji donosi vam krizu u ljubavi, jer ćete želeti više slobode u odnosu sa partnerom. Imaćete i zanimljivo poznanstvo sa jednom originalnom osobom koja će vas intrigirati svojim ponašanjem. Ukoliko ste u braku, moguća je prolazna kriza.

Zdravlje – Dobro.

DEVICA

Posao – Merkur kreće napred, pa vam donosi veliko olakšanje. Mars u Blizancima donosi vam priliku da se bolje borite za svoje ciljeve u karijeri, jer je krenuo napred, pa barem otvoreno znate na čemu ste. Venera u negativnom aspektu sa Saturnom donosi vam troškove ili jednostavno nećete dobiti novac kojem ste se nadali. Loš period za traženje povišice. Potrebno je da promenite svoje loše navike na poslu.

Ljubav – Ušli ste u bolji period za ljubav, barem kada je reč o razumevanju i komunikaciji. Dobićete poziv za izlazak i to obavezno treba da prihvatite. Jarac će vam biti zanimljiv za ljubavne avanture. U periodu ste kada ste otvoreni za provod i zabavu. Lepa prilika za proširenje porodice.

Zdravlje – Odlično.

VAGA

Posao – Zbog Venere u aspektu sa Saturnom prolazite kroz krizu, pa nemate volje da se borite sa preprekama. Međutim, Mars je krenuo napred, planete mnogo više rade za vas. Moguće je sklapanje novog poslovnog partnerstva koje može da vam donese veliki novac. Odlična nedelja za pregovore.

Ljubav – Mars je krenuo napred, pa su šanse za ljubav mnogo veće. Partner će konačno uspeti da uspostavi dobru komunikaciju sa vama, pa ćete osećati i da dobijate veću podršku. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba koja je trenutno u inostranstvu može da inicira susret. Prihvatite poziv za susret.

Zdravlje – Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Posao  Jupiter u Ovnu donosi vam priliku da dobijete bolje plaćen posao. To je nešto za šta ćete čuti iznenada. Ipak, Mars vam daje i priliku da rešite pitanje nasledstva. Situacija na poslu će konačno postati jasnija, a ovo je bolji period za donošenje poslovnih odluka.

Ljubav – Venera u Vodoliji vam ne odgovara, pa dolazi do zahlađenja u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, jedna razvedena osoba može da vam bude zanimljiva. Privlačiće vas osobe drugačijeg temperamenta nego što ste vi. Ako ste u braku, biće rasprava oko porodice i stana.

Zdravlje – Poboljšanje.

STRELAC

Posao – Jupiter u Ovnu donosi vam iznendne, povoljne prilike koje možete da iskoristite. Planete u Jarcu ukazuju na dodatnu zaradu, ali Venera donosi nove pregovore. Ishodi tih pregovora biće vidljivi tek u budućnosti. U svakom slučaju ćete čuti za novu poslovnu mogućnost koja može da vam se isplati. Mogućnost kraćeg putovanja i zavrašavanja papirologije.

Ljubav – Merkur je krenuo napred, pa prošlost ostavite iza sebe. Venera u Vodoliji donosi vam flert preko poruka, ali i mogućnost pogrešnog razumevanja. Jedna pogrešna poruka može da napravi haos ako se ne potrudite da razumete suprotnu stranu.

Zdravlje – Dobro.

JARAC

Posao – Iskoristite Sunce u vašem znaku za bolju organizaciju na radnom mestu. Merkur kreće napred, pa će vam lakše biti da donesete odluke koje su ispravne. Merkur je krenuo napred, pa se vaša poslovna situacija popavlja i vesti koje očekujete konačno stižu. Ulazite u znatno bolji period za poslovne poduhvate.

Ljubav – Venera u Vodoliji unosi vam zabunu u odnose sa partnerom. Partner zahteva više slobode nego što možete da razumete, pa vam to smeta. U svakom slučaju ljubav može da vam se dogodi isključivo iz prijateljstva sa jednom osobom.

Zdravlje – Odlično.

VODOLIJA

Posao – Zbog Venere u aspketu sa Saturnom, osećate manjak poletnosti i sve vam brzo dosadi. Primorani ste da završavate neke obaveze koje odlažete jer vam se ne radi. Naglašeno dvanaesto polje donosi vam borbu sa ličnim strahovima, pa često sumnjate u svoje sposobnosti. Pazite kome poklanjate poverenje.

Ljubav – Zatvoreni ste po pitanju svojih osećanja, a ne znate baš najbolje kako da ih pokažete osobama koje volite. Venera u aspektu sa Saturnom donosi vam zahlađenje u odnosima, pa nije najbolji trenutak za početak nove romanse. Poznanstava novih će biti, ali ćete uvidtei da je teško zadovoljiti vaša očekivanja.

Zdravlje – Nesanica.

RIBE

Posao – Merkur je i vama zadavao muke, naročito što se tiče poslovnog partnerstva. Venera u aspektu sa Saturnom vas upozorava da ne ostvarujete važne pregovore u narednim danima jer lako možete da budete nasamareni. Jedno vam pričaju, a drugo rade, takva je situacija.

Ljubav – Završavate sa periodom koji vas je vraćao u prošlost, jer Merkur kreće napred. Uvidećete da je vreme da se okrenete budućnosti. Venera u dvanaestom polju donosi vam tajnu simpatiju.  Nije isključeno da gajite osećanja prema nekome ko nije slobodan.

Zdravlje – Dobro. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare