BIZARNA TEORIJA KRUŽI MREŽAMA: Amerikanci pišu da je Brajan, muž nestale Beograđanke Ane, reinkarnacija ovog serijskog ubice?!

Brajana Volša, supruga nestale Beograđanke Ane Volš, majke troje dece iz okoline Bostona, Amerikanci na internetu i društvenim mrežama sve češće porede sa serijskim ubicom Gajem Muldevinom (Guy Muldavin)?!

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se objava jedne žene koja kaže da je Brajan Volš podseća na Muldevina, osumnjičenog za ubistva dve svoje supruge i pastorke.

Reč je o suprugama Rut Meri Teri i Manzaniti Rokvel, te poćerki Dolores En Mirs (18), piše sajt Meaww koji je objavio i sadržinu sledeće FB objave:

„Ne mogu više o ovoj priči. Čini mi se kao da je ovaj tip reinkarnacija serijskog ubice Gaja Muldevina koji je ubio najmanje dve svoje supruge i pastorku između 1960. i 1974! I on je bio „diler umetnina“ u senci bogatog oca. Sličnosti su zastrašujuće!“ – prenosi Kurir.

Jedan od korisnika prokomentarisao je taj post sledećim rečima: Strašno, statistički, kažu da ženi treba 7-14 pokušaja da ostavi zlostavljača, u zavisnosti od ciklusa zlostavljanja. Grozno… upućujemo molitve da njena porodica sazna makar nekakav odgovor…

Ko je Gaj Muldevin?

Iako je bio osumnjičen za ubistva svoje supruge i pastorke, čija su tela pronađena u septičkoj jami 1960. godine, u blizini porodične kuće, Muldevin nikada nije zvanično optužen. Takođe, 14 godina kasnije, dovođen je u vezu sa smrću druge supruge Rut Mari Teri, čije je potpuno nago telo pronađeno 26. jula 1974, na plaži u Provinstaunu.

Lobanja i šake bile su joj smrvljene, verovatno da bi njen identitet ostao neotkriven, izveštavao je Fox 13 o ovom slučaju. Gaj se potom ženio još jednom ali se razveo, a u zatvor je dospeo ne zbog ubistava nego zbog neodobrenog letenja. Iako je umro u Kaliforniji 2002. godine, FBI je prethodnih godina apelovao na javnost i sve koji su poznavali njega ili njegove supruge da se jave i pruže preko potrebne informacije.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare