ARKANOVA PRVA ŽENA NATALIJA DOŽIVELA TRAGEDIJU PA MISTERIOZNO NESTALA Rodila mu je ČETVORO dece, a evo šta je sve radila u Americi /FOTO/

Komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan pre tačno 23 godina u hotelu „Interkontinental“ kad je u njega pucao Dobrosav Gavrić sa još dvojicom saučesnika. Danas je održan pomen na kojem su prisustvovali Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom i sinom, kao i mnogoprojni prijatelji, ali i Arkanovi „tigrovi“.

Željko Ražnatović Arkan, pre nego što se oženio Svetlanom Cecom Ražnatović, bio je u braku sa lepom Natalijom Martinović, kojoj se misteriozno gubi svaki trag u jednom trenutku.

Naime, Natalija i Arkan bili su u bračnoj zajednici 13 godina, a onda se nakon njegove smrti i porodične tragedije kada joj je preminuo brat, spakovala i napustila Srbiju zauvek.

Ono što se zna, jeste da je Natalija otputovala u Los Anđeles, gde je započela novi život. Ovu informaciju otkrio je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, kad je u izjavama za medije kazao:

– U Americi su, u Los Anđelesu – kazao je misleći na nju i njenu decu:

– Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je tada Stevović, prenosi Kurir.

Teško je naći njene video i foto tragove. Sin Vojin je jednom prilikom podelio fotografiju sa majkom, na kojoj su oboje nasmejani, a internetom kruži još jedna fotografija na kojoj je Natalija nasmejana i zadovoljna.



UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare