VIDEĆEMO DA LI ĆE SE NEŠTO PROMENITI…! Čović ponovo o „slučaju Kampaco“, tvrdi da je ova odluka Evrolige NERAZUMNA! 

Košarkaši Crvene zvezde u poslednje vreme pružaju odlične partije, kako u Evroligi, tako i u regionalnom takmičenju, bez obzira na to što Duško Ivanović ne može da računa na sve igrače.

Zbog suspenzije od strane Evrolige, Argentinac Fakundo Kampaco neće moći da debituje za Zvezdu u elitnom takmičenju sve do kraja narednog meseca, a prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović, ističe da je takva odluka Evrolige nerazumna.

 Imamo nerazumnu odluku Evrolige o suspenziji registracije novih igrača do kraja februara i videćemo da li će oko Kampaca da se promeni nešto u narednom periodu. Vildoza se oporavio od povrede i polako kompletiramo tim. Idemo iz utakmice u utakmicu na pobedu bez euforije. Imamo dobre rezultate u Evroligi i ABA ligi – rekao je Čović na „TV Prva“.

A što se tiče ostalih povređenih košarkaša…

– Hasan Martin je još povređen i očekujemo da uskoro izađe iz nje i vrati se na teren. Nikola Ivanović se oporavio od povrede, podsetiću da su njemu na utakmici sa Partizanom stradala tri rebra. Bentil je pod virusom i biće kako treba – istakao je predsednik KK Crvena zvezda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare