UPOZORENJE POLICIJE NA JEZIVU STVAR U SLUČAJU ANE VOLŠ, TIČE SE NJENIH SINOVA: „S tim će morati da žive do kraja života“

Dok istražitelji nastavljaju da tragaju za nestalom majkom iz Masačusetsa, Anom Volš, čiji je muž, Brajan Volš, u pritvoru pod optužbom da je doveo policiju tokom istrage u zabludu, policijska uprava Kohaset izdala je upozorenje o potencijalnim prevarama u vezi sa ovim slučajem.

Konkretno, odeljenje upozorava dobronamerne pojedince da budu oprezni u pogledu bilo kakvih fondacija koje tvrde da prikupljaju novac za trojicu Aninih sinova. Navode da su dečaci trenutno pod starateljstvom države u Odeljenju za decu i porodice, piše Kurir.

Portparol policijske uprave Kohaset, Džastin Šrejr, rekao je da ne zna ni za kakav račun za prikupljanje novca za decu nestale Beograđanke. Policija je napisala da ljudi treba da se čuvaju prevara. Portparol je ohrabrio ljude da prijave bilo kakvu prevaru, ukoliko do nje dođe, piše patriotledger.com. Inače, Odeljenje za decu i porodice ne objavljuje informacije o deci tako da se malo zna o situaciji u kojoj se oni nalaze.

„Mogu samo da zamislim kroz koji neshvatljiv bol prolaze. Ovo će, nažalost, biti nešto sa čime će živeti do kraja života, uprkos ishodu ove istrage“, rekla je Anina prijateljica Pamela Bardi.

Druga prijateljica, Nataša Skaj izjavila je da joj je jako teško kad pomisli na decu i dramu kroz koju prolaze. „Oni ne znaju gde im je majka, gde im je otac i biće razdvojeni. Nemaju ni jedno drugo“, kazala je.

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš rekla je za Kurir da je njena ćerka bila udata pre Brajana Volša (48) koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu. Milanka je rekla da nema informacija o svojim unucima, ali da nije u stanju da se brine o njima.

– Nadam se da su dobro i da brinu o njima, ni to čak ne znam. Čas se piše ovako, čas onako, ja stvarno ne znam kome više da verujem. Mene lično niko nije kontaktirao – rekla za Espreso.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi.

Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare