MISTERIJA TELEFONA ANE VOLŠ: Policija otkriva da je BAŠ OVDE poslednji put lociran signal! Uhvaćen nakon njenog nestanka

Dnevnik policije o istrazi u slučaju nestale Beograđanke Ane Volš potvrđuje da je signal njenog mobilnog telefona uočen 2. januara, nedaleko od njene kuće u Kohasetu, 24 sata nakon što je ona nestala bez traga. Ane nema već 13 dana, dok je njen suprug Brajan Volš u pritvoru zbog ometanja istrage.

Dnevnik policijske uprave Kohaset od 26. decembra 2022. do 8. januara 2023. pruža uvid u rane trenutke istrage, počevši od izveštaja o nestalim osobama. Prema evidenciji, policija je 4. januara 2023. primila poziv za proveru dobrobiti Ane Volš, čije je ime pogrešno napisano u dokumentu. Prema dokumentu, pozivalac „navodi da je on glavni obezbeđenje kompanije za koju radi Ana Tišman Spajer“.

„Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bilo kao rezultat toga što je gospodin Volš, Brajan Volš, kontaktirao poslodavca i rekao: „Nisam se čuo sa svojom ženom“, rekao je Miner u sudu.

Poslodavac je predložio da njihov bezbednosni tim, koji je bivši službenik za sprovođenje zakona, kontaktira policiju Kohaset, što je on i učinio. Dnevnici policije Kohaset pokazuju da je od 4. januara Anin mobilni telefon bio isključen, ali da je poslednji put „uhvaćen signal“ oko 3.14 ujutro 2. januara, samo 24 sata nakon što je navodno poslednji put viđena. Dnevnik dalje opisuje kako je Anin mobilni telefon „udario u toranj“ na Reservoir Roadu u Kohasetu, otprilike 1,7 milja daleko od njene kuće.

Četiri stanara koji žive u ili oko Reservoir Road-a rekli su za Fok Njuz Digital u četvrtak uveče da su istražitelji pročešljali područje 6. januara. Istražitelji su pitali komšije da li su videli ili čuli nešto tokom ranog jutra 2. januara iz kuće para koji živi u blizini.

– Spavali smo i ništa nismo videli. Imamo kameru, ali je bila puna, pa sam prošle nedelje obrisao snimak i nerviram se zbog toga – rekao je muškarac koji je želeo da bude anoniman.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi.

Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare