IVANOVIĆ PRED DERBI U PODGORICI: Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanovićrekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti, uz ocenu da će njegov tim morati da odigra dobro u odbrani i strpljivo u napadu.

Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom (Erik) i O’Brajanom (Džej Džej) je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu„, rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u nedelju ekipi Budućnosti, u utakmici 15. kola ABA lige.

Zvezda trenutno zauzima treće mesto sa 12 pobeda i jednim porazom, dok je podgorički tim na petom mestu sa skorom 9/5.

Ovo će biti 55. meč dva tima u regionalnom takmičenju, trenutno Zvezda vodi u međusobnom skoru sa 29-25, a podgorički tim je 20 pobeda zabeležio na svom terenu.

Ivanović je tokom igračke karijere nastupao za Budućnost od 1980. do 1987. godine, a pred meč u ABA ligi prisetio se tog vremena.

Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu ‘Morača’ za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sam prošao sa mojim saigračima„, dodao je on.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je njihov rival doveo ozbiljna pojačanja i da će meč u hali „Morača“ biti zahtevan.

Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov„, zaključio je Lazić.

Utakmica Budućnosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19.30.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare