DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. JANUAR! Vodolije očekuje partner iz prošlosti, a Bikove nezadovoljstvo na poslu 

Rakovi će danas doživeti neko neprijatno iskustvo u ljubavi, dok će Strelac imati veoma uspešan dan na poslu

OVAN

LJUBAV: Možete naći sreću ako izađete u provod ili otputujete. POSAO: Stabilnost pozicije, iako ćete imati neke neopravdane brige.Poštujte nadređene. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK

LJUBAV: Stara ljubav će se vratiti u vaš život ili će vam se dopasti neko dosta stariji od vas. POSAO: Ako radite za druge, nećete biti zadovoljni perspektivom. ZDRAVLJE: Upala grla.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku jer vas očekuju razni događaji. POSAO: Bićete puni energije i entuzijazma za rad, ali i skloni nervozi. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

RAK

LJUBAV: Bićete neraspoloženi ili preosetljivi. Moguće je i neko neprijatno iskustvo. POSAO: Velikim zalaganjem ćete uspeti da napravite pomak u karijeri. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Uglavnom ćete biti orijentisani na porodicu, ali vodite računa da ne maltretirate ukućane. POSAO: Bavićete se administrativnim ili logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak. 

DEVICA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za druženje i upoznavanje s novim ljudima. Stabilnost u ljubavnom životu neće vam biti na prvom mestu. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da neće biti nikakve prilike za ljubav. POSAO: Iako su mogući izvesni problemi, situacija na planu karijere biće stabilna. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPION

LJUBAV: Strastvenost i izražena emotivnost. Vodite računa da prejaka osećanja ne naruše harmoniju. POSAO: Bićete pomalo pod stresom, ali vi ste dorasli svakom izazovu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je neočekivano i zanimljivo poznanstvo iz koga nešto može da se rodi. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Ljubav trenutno nije nešto što vas okupira. POSAO: Iskoristićete svoje sposobnosti na najbolji mogući način i možda dobiti priliku za napredak zbog toga. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će se ponovo probuditi osećanja prema nekome iz prošlosti. POSAO: Nešto manji prilivnovca, ali zato stabilan. Vodite računa kako trošite. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Nemojte previše očekivati kada je ljubav u pitanju, iako ćete se truditi da se nešto desi. POSAO: Mogući manji problem sa nekim ko radi za vas. ZDRAVLJE: Infekcija. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare