MAJKA ANE VOLŠ ZA KURIR OTKRILA TAJNU ĆERKINOG PRVOG BRAKA: Pojavila se i fotografija bivšeg muža nestale Beograđanke

Milanka Ljubičić, majka misteriozne nestale Beograđanke Ane Volš (39) koja je nestala 1. janaura u američkoj državi Masačutes kaže za Kurir da je njena ćerka bila udata pre Brajana Volša (48) koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodične kući u američkoj državi Masačusets. Svakodnevno isplivavaju novi detalji o njenom životu u Americi, pa su tako američki mediji došli do saznanja da je Ana pre braka sa Brajanom Volšom, koji je jedini uhapšen zbog povezanosti sa njenim nestankom, imala još jedan brak.

Na pojedinim američkim portalima i društvenim mrežama pojavila se čak i fotografija muškarca u uniformi kuvara, za koga pojedini tvrde da je Mark Knip, Anin prvi suprug. Međutim drugi korisnici mreža, tvrde da muškarac sa fotografije nije Anin prvi muž.

Kurir je razgovarao sa Milankom Ljubičić, majkom nestale Ane, a ona nam je potvrdila da je pre Brajana imala drugog zeta.

– Moja Ana je bila udata pre zeta Brajana i taj brak je kratko trajao, a ne bih ga ni komentarisala. To je baš bilo davno, nema nikakve veze – kaže Milanka i nastavlja:

– Njena ljubav je bio Brajan, kom ja i dalje verujem, jer sam videla da je izjavio nakon nestanka da je ona dobro. Ne znam engleski, a Brajan ne zna srpski, pa smo teže komunicirali, ali mu verujem. Pa, on mi je spasio život – kaže Milanka.

Američki mediji preneli su da se Brajan Volš, koji je u nedelju uhapšen zbog ometanja istrage američke policije o nestanku njegove supruge punih 12 godina lečio u psihijatrijskoj ustanovi, a otac ga se odrekao i nije želeo da čuje za njega do svoje smrti.

Kako prenose američki mediji, iako se za sada sumnjiči samo za ometanje istrage, policija poseduje sve više dokaza da je Volš suprugu ubio u podrumu kuće, zatim njeno telo raskomadao, zavio u tepih i u svom automobilu odvezao 76 kilometara dalje na deponiju, na kojoj se otpad uništava i od njega se proizvodi struja.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare