Lisa Mari Prisli preminula u 54. godini posle SRČANOG ZASTOJA: Bila je jedino Elvisovo dete, majka ju je nadživela, iza nje ostale tri ćerke 

Lisa Mari Prisli, jedino dete čuvernog Elvisa Prislija, umrla je danas, 13. januara, u ranim jutarnjim časovima u 54. godini, nekoliko sati nakon što je doživela srčani zastoj.

Ona je u toku jučerašnjeg dana hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a lekari su saopštili da je u pala u komu nakon „potpunog zastoja srca“ ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, navodi TMZ.

„Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari“, saopštila je njena majka Prisilia, koja je čitavo vreme bila uz ćerku.

„Ona je bila najstrastvenija i najzanimljivija žena koju sam ikada poznavala. Molimo vas za privatnost dok pokušavamo da se nosimo sa ovim ogromnim gubitkom. Hvala vam na podršci i ljubavi. U ovom trenutku neće biti više izjava“,navodi se dalje u saopštenju, prenosi Blic Zena.

Lisa Mari preminula je samo dva dana nakon što je sa majkom prisustvovala dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelu, gde je mladi glumac Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca upravo za ulogu njenog oca Elvisa Prislija u filmu „Elvis“. 

Upućeni izvori rekli su za TMZ da je ovu 54-godišnjakinju pronašla kućna pomoćnica u spavaćoj sobi potpuno umrtvljenu, te da je njen bivši suprug Dani Keo, sa kojim živi, pokušao da je reanimira dok hitna pomoć nije stigla na lice mesta. 

Iza Lise ostalo je troje dece – ćerke Rajli, Harper i Finli, a njen sin Bendžamin izvršio je samoubistvo u julu 2020. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare