ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU DRUGOG ČOVEKA! Bio je lep i zgodan, a ona ga je ipak OSTAVILA ZBOG BRAJANA (FOTO) 

Fotografija Ane Volš (39) u zagrljaju drugog muškarca osvanula je na društvenim mrežama

Kako se navodi, u pitanju je njen bivši muža Mark Knip od koga se razvela samo godinu dana pre venčanja sa sadašnjim suprugom Brajanom Volšom.

Beograđanka za kojom se traga nepune dve nedelje u braku sa Markom prezivala se Ljubičić Knip, a sudeći prema fotografiji, nastala je 2012. godine dok su još uvek bili u braku, prenosi Informer.

Podsetimo, Ana se svaki trag gubi 1. januara kada je krenula na aerodrom Logan na let za Vašington gde je imala „hitnu situaciju na poslu“. Ona je i inače, zbog posla, živela na relaciji Kohaset-Vašington. 

Njen nestanak suprug je prijavio 3 dana kasnije, 4. januara, a uhapšen je 5 dana kasnije zbog obmanjivanja policije i ometanja istrage.

Istraga je do sada pokazala da su u podrumu kuće pronađeni tragovi krvi, kao i polomljen nož, dok je na obližnjoj deponiji pronađeno nekoliko krvavih kesa, sekira i tepih za koji se misli da je iz podruma njihove porodične kuće. 

Brajan je dan nakon Aninog nestanka snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje, a neka od njih pronađena su na lokalnom smetlištu. 

Još uvek se čekaju rezultati DNK veštačenja, a prema prvim navodima, na sekiri i testeri koji su pronađeni ima i tragova tkiva.

U međuvremenu je proverena i gugl pretraga Brajan Voša i ustanovljeno je da je pretraživao „kako se otarasiti tela žene od 50 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare