SEO NA MOTOR I POBEGAO, A ONDA JE ODJEKNULA EKSPLOZIJA: Atina u šoku! Da li je ovo okršaj navijačkih grupa ili terorizam? VIDEO

U noći između srede i četvrtka, snažna eksplozija je odjeknula na severu Atine, u klubu navijača Panatinaikosa.

U Marusiju, predgrađu na severu grčke prestonice, eksplozija je napravila krater, javila je grčka policija, a preneli su lokalni mediji.

Na snimku sigurnosne kamere u blizini vidi se čovek koji neposredno pre eksplozije seda na motor i beži od lokala, a eksplozija je oštetila osam prodavnica, sedam kuća i dva parkirana automobila.

Takođe, pošto se eksplozija dogodila u lokalu u kojem se okupljaju navijači Panatinaikosa, grčki mediji navode da policija nije isključila mogućnost da je eksplozija došla kao posledica sukoba između navijačkih grupa ovog atinskog kluba.

Sa druge strane, navijači na društvenim mrežama osuđuju ovakav način rešavanja nesuglasica, ukoliko je zaista to pozadina cele priče.

„Terorizam ili rat bandi. Nema ovo veze sa navijačima ili huliganima“, „Terorizam nije huliganizam“, „Nije ovo fudbal, nisu ovo navijači…“, samo su neki od komentara šokiranih ljubitelja fudbala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare