POLICIJA PROVERAVA NOVI SNIMAK MUŽA ANE VOLŠ Brajan je nekoliko sati nakon njenog nestanka viđen PORED KONTEJNERA prodavnice za piće 

Istraga o nestanku Ane Volš, za kojom američka policija i dalje traga, se nastavlja. Istražitelji su na terenu i prikupalju dokaze.

Policija pregleda bezbednosne snimke od 1. januara na kojima se vidi Anin suprug Brajan pored kontejnera nekoliko sati nakon njenog nestanka, prenosi Boston25.

Smeštena iza prodavnice pića, kamera se nalazi u blizini pijace „Whole Foods“, u koju je Brajan navodno stao da kupi nešto za majku, piše Blic.

Volš je ranije rekao vlastima da je obavio kupovinu za svoju majku u dve prodavnice, koji se nalaze preko puta njenog doma. Međutim, zvaničnici su rekli da Volš nije viđen ni na jednom snimku iz „Whole Foods-a“ nakon što je policija prošla kroz snimke sa unutrašnje kamere.

Muž nestale Srpkine već je jednom slagao policiju kada je rekao da je išao sinu da kupi sladoled. Umesto toga sa maskom na glavi i rukavicama na rukama otišao je da kupi sredstva za čišćenje kao i najlone, kofu i lepljivu trak, koje je platio 450 dolara.

Nemački ovčar ostao bez vlasnika

Brajan i Ana poseduju psa, nemačkog ovčara, koji je sada postao beskućnik. Tokom vikenda, dok je policija pretraživala kuću Volšovih, pripadnici bezbednosti su se bukvalno zaljubili u psa, otkriva za „Blic“ novinar Boston25 Bob Vard.

Prema njegovim rečima, pas reaguje na komande i ima odlično ponašanje. Preuzela ga je Kontrola životinja u Braintriju, dok jedan od policajaca brine o psu noću.

Istražitelji u podrumu kuće pronašli krvavi nož

Suprug nestale Beograđanke Brajan Volš (47) trenutno je u pritvoru zbog navodnog obmanjivanja policije koja za Anom traga od 4. januara, kada su njen nestanak prijavile kolege iz Vašingtona.

Istražitelji su pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš, a, prema izvorima Si-En-Ena, u istoriji internet pretrage na uređajima Brajana Volša pronađeni su upiti „kako se rešiti tela žene od 52 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. On je potrošio 450 dolara na kupovinu sredstava za čišćenje.

Prodavao lažnje slike Endija Vorhola

Brajan Volš je, inače, na uslovnoj kazni i nosi narukvicu za praćenje zbog prodaje lažnih slika Endija Vorhola 2016. godine. Istraga je utvrdila i da je prekršio tu uslovnu kaznu, zbog koje nije mogao da ode i sa suprugom živi u Vašingtonu. U noći u kojoj je nestala, trebalo je da otputuje u Vašington gde je radila u agenciji za nekretnine, a gde Volšovi imaju i kuću.

Odrastanje sa majkom

Prema pisanju bostonskih medija, Brajan Volš je rođen u porodici iz Masačusetsa koja je finansijski bila dobro situirana, ali se njegovo detinjstvo „jedva smatralo privilegovanim“, pokazuju pisma koja su bila dostavljena sudu 2021. godine.

Brajan Volš je sin jedinac, a odrastao je sa majkom, koja je živela na povučen način. Otac je bio poznati neurohirurg iz Bostona koji je navodno provodio veći deo svog vremena „zabavljajući se sa poznanicima“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare