OVAKO JE ZVICERU PROPAO PRVI ATENTAT NA VUKOTIĆA! Neće klempo da izađe, NEĆE PAŠČE DA DOĐE U STANICU, NEK SE MALI ŠĆUĆURI I ŠIBA 

Kotoranin Radoje Zvicer, koji slovi za vođu „kavačkog“klana, optužnicom Specijalnog tužilaštva se tereti da je naložio Slobodanu Kašćelanu i Milanu Vujotiću da organiziju likvidaciju pokojnog Jovana Vukotića (42) ispred zgrade kotorske policije oktobra 2020. godine gde je bio pozvan na razgovor.

Pakleni plan ove trojke, koji je u potpunosti razotkriven iz njihovih komunikacija preko Skaj aplikacije, ipak je propao, a Vukotić je tada izbegao još jedan pokušaj ubistva.

Petar Mujović, koji je iz „češke zbrojevke“ trebao da ispali smrtonosne hice u vođu „škaljaraca“, pretresen je, a potom i uhapšen pošto je policajcu koji se nalazio ispred zgrade policije bilo sumnjivo njegovo ponašanje.

Pored Zvicera, Kašćelana i Vujotića na optužnici su: službenici Agencije za nacionalnu bezbednost Ljubo Milović i Petar Lazović, Radoje Živković, Nikola Spasojević, Duško Roganović, Radovan Mujović, Radovan Pantović i Nikša Perović, piše Informer.

Prema navodima optužnice, koju potpisuje specijalni tužilac Zoran Vučinić, ova kriminalna organizacija formirana je u drugoj polovini 2020. godine i osim u Crnoj Gori delovala je u Južnoj Americi, Africi, Evropi i Australiji.

Oni konstatuju da je Mujović trebao ući u zgradu policije gde je Vukotić sedeo na klupi, a ne da šeta po parkingu.

Potom dele informaciju da je Mujović sproveden u Podgoricu, ali ne u Specijalno tužilaštvo pa pišu: „Vratiće to na osnovni, mali se dobro drzao, ali vidiš kukavac da ne može da trči“.

Iz policije je tada pojašnjeno da su službenici kotorske policije u blizini službenog parking prostora Odeljenja bezbednosti Kotor uočili mušku osobu koja osmatra objekat i parking.

Mujović je legitimisan, a pregledom policajci su kod njega pronašli pištolj „češka zbrojovka CZP – 07″ u ilegalnom posedu sa udaračem u zadnjem položaju, spreman za upotrebu. Pištolj je imao izbrušen fabrički broj i metak u cevi dok se u okviru nalazilo 14 komada municije.

Petar Mujović je brat Radovana Mujovića koji je označen kao pripadnik Zvicerove kriminalne organizacije.

VUKOTIĆ HTEO DA PLATI 4 MILIONA EVRA

ZA LIKVIDACIJE ZVICERA I KAŠĆELANA

Kotoranin Jovan Vukotić, koji je ubijen 8. septembra prošle godine u istanbulskom naselju Šišli, kako su pokazale analize Skaj komunikacija, bio je spreman da plati 4.000.000 eura za likvidaciju Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana – vođa suprotstavljenog kavačkog klana.

Vukotić je stradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru, dok su njegova supruga, dete i vozač preživjeli napad.

Nakon sprovedene istrage utvrđeno je da je likvidaciju Vukotića organizovao Radoje Živković, preko svojih veza u Turskoj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare