NEVEROVATNO, FUDBALER VOJVODINE ODBIO POZIV PIKSIJA: Više mu prija Turska, nego odlazak u SAD i igranje za Srbiju

Zvuči neverovatno, ali je istinito. Poziv selektora fudbalera Srbije Dragana Stojkovića naišao je na odgovor „ne“ od strane jednog fudbalera Vojvodine.

Radi se o Nikoli Čumiću, talentovanom krilu i nekadašnjem mladom reprezentativcu Srbije. On se zahvalio na pozivu selektoru Draganu Stojkoviću i neće putovati sa reprezentacijom na prijateljsku utakmicu u Ameriku, 26. januara u Los Anđelesu.

Kao razlog od odustajanja da igra za Orlove, Nikola Čumić je naveo da nikada u poslednje tri godine nije odradio pripreme sa klubom.

– Nedostaju mi kompletne pripreme, jer u poslednje tri godine nijednom nisam prošao čitav ciklus. Ostaću sa saigračima u Turskoj kako bih početak prolećnog dela prvenstva dočekao maksimalno spreman – rekao je Čumić za Sportski žurnal.

Od fudbalera Vojvodine, za Srbiju će protiv selekcije SAD igrati Veljko Simić i Mirko Topić. Valja pomenuti, da slučaj Nikole Čumića nije usamljen, pošto su odranije poziv selektora odbili fudbaleri večitih rivala. Strahinja Eraković, Stefan Mitrović, Srđan Mijailović i Marko Gobeljić iz Crvene zvezde, odnosno Slobodan Urošević i Svetozar Markovićiz Partizana.

Vojvodina prvu utakmicu u Superligi igra 4. februara protiv Crvene zvezde u Beogradu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare