KRALJ ČARLS PRODAO SOPSTVENE SINOVE DA BI ZAŠTITIO KAMILU?! Hari izneo TEŠKE OPTUŽBE na očev račun! „Vilijam se POSVAĐAO s njim“

Informacije iz memoara princa Harija ne prestaju da šokiraju javnost, a s obzirom na to kako je krenulo, mnogi se pitaju hoće li mu ostati materijala za druge dve knjige.

U autobiografiji „Spare“ (Rezerva), koja je objavljena 10. januara, Hari tvrdi i da se njegov stariji brat, princ Vilijam, posvađao s njihovim ocem, kraljem Čarlsom i kraljicom suprugom Kamilom optuživši ih da su „podmetali priče u medijima o njemu i njegovoj porodici“.

Kaže kako ga je u aprilu 2019. nazvao besni Vilijam.

„Nešto se dogodilo između njega i tate i Kamile. Nisam mogao da pohvatam celu priču, govorio je prebrzo i bio je previše uzrujan“, napisao je Hari, prenosi Kurir.

Nije precizirao zbog kog medijskog izveštavanja je Vilijam bio ljut, ali je okrivio entuzijastičnog člana kabineta za štampu svog oca za „prodaju“ lažnih ili nimalo laskavih priča kao deo „kampanje“ dobijanja dobrih medijskih napisa za sadašnjeg kralja i kraljicu suprugu, na račun drugih članova porodice.

Nije imenovao tu osobu, ali ju je opisao kao ženu i optužio ju je da je pustila u javnost da je otišao u lov u Nemačku 2017. godine, zbog čega je ispao poput nekog „debeljuškastog barona iz 17. veka koji je žudeo za krvlju u trofejima“. Objasnio je da je u suštini radio s nemačkim poljoprivrednicima na problemu s divljim svinjama koje su uništavale njihove useve.

Takođe tvrdi da je ta priča data medijima kako bi njegov otac Čarls imao bolji odnos s njima i da bi se usput zataškale priče o članu Kamiline porodice. Kaže da je dobio dokaz od novinara iz „pravih redakcija“ da su on i njegov brat Vilijam prodati medijima.

Britanski mediji ističu da je dosta toga u Harijevim tvrdnjama zbunjujuće i pogrešno. Naime, na čelu Čarlsovog PR tima je 2017. bio muškarac. Takođe, pišu da su nemačke novine pisale o Harijevom lovu jer su dobili informacije od lokalnih ljudi da su princ i njegovi prijatelji stigli u Nemačku privatnim avionom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare