DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. JANUAR! Rakove očekuje nova PRILIKA ZA LJUBAV, a Ribe će imati PROBLEME U VEZI 

Jedini horoskopski znak koji se danas neće proslaviti ni na jednom polju, jeste Jarac, ali će generalno svaki od znakova imati probleme zbog retrogradnog Merkura u Jarcu

OVAN

LJUBAV: Biće dešavanja u ljubavi. Ili će neko iznenaditi vas ili ćete vi prirediti iznenađenje nekome. POSAO: Imaćete sreće sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo koncentrisani na ljubav i moguće je da će vam se dopasti neka Škorpija. POSAO: Očekujte da imate uspeha ako se bavite samostalnom delatnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da nećete imati sreće jer ćete biti previše agresivni ili hvalisavi. POSAO: Dobit od svega što ima veze sa inostranstvom i šansa za rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Vaš sjajan smisao za humor doneće vam prilike za ljubav. POSAO: Moguć je manji novčanidobitak ili će vam se ukazati dobro plaćen posao. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

LAV

LJUBAV: Nećete biti zainteresovani za stabilan odnos jer ćete imati previše primamljivih prilika za ljubav. POSAO: Možete imati nekih finansijskih problema. ZDRAVLJE: Solidno. 

DEVICA

LJUBAV: Privući će vas neko s kim radite, ali ta ljubav je osuđena na propast ili čak nikada neće ni zaživeti. POSAO: Uspeh u sferi logistike i komunikacija. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete zavoleti nekoga ko je daleko. POSAO: Nećete moći da se uzdate u bilo koga da vam obezbedi posao, moraćete sami za to da se postarate. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobom koja vas interesuje. Moguće je i novo poznanstvo. POSAO: Dobićete manji novac ili ćete naći rešenje za svoju situaciju. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da doživite romansu, pogotovo ako izađete u provod. POSAO: Trenutno ste u praznom hodu, ali ne brinite, već sutra će biti drugačije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Partner bi mogao pokazati potpuno odsustvo interesa za ljubav. POSAO: Imate iskrivljenu sliku o sebi i svojim sposobnostima, zbog čega ćete imati problema. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA

LJUBAV: Venera u vašem znaku vas i dalje obasipa lepotom i neodoljivim šarmom. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao ili čak više ponuda. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE

LJUBAV: Komplikovana porodična situacija mogla bi da izazove problem između vas i partnera. POSAO: Rad od kuće ili privatan biznis, samostalna delatnost. ZDRAVLJE: Infekcije.

zUDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare