VELIKA AKCIJA POLICIJE! Pronađena 182 nelegalna migranta, automatske puške, mucijia, marihuana…  

Policija u Kikindi i Odred Žandarmerije u Novom Sadu pronašli su u današnjoj akciji 182 iregularna migranta na području naseljenih mesta Horgoš i Srpski Krstur, od kojih će protiv dvojice biti preduzete mere u skladu sa zakonom, dok će ostali biti prebačeni u Prihvatni centar u Preševu .

Tokom akcije, policija je pretragom terena na području Srpskog Krstura pronašla dve automatske puške, 104 komada municije, kao i manju količinu marihuane.

Takođe, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina i krijumčarenje ljudi, policija je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Senti podnela krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnjeg muškarca iz Horgoša.
– Pretresom kuće dotičnog muškarca iz Horgoša, pronađeno je nekoliko migranata – potvrdili su za Informer u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.
– Policija je saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kikindi, podnela i krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Đale – rečeno je u PU Kikinda.

Policija će, i u narednom periodu, sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata, u Radnoj grupi koja je formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare