HOROR U BIJELJINI! PENZIONER-PEDOFIL OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE (11): Dirao je po grudima i zadnjici, pa joj dao DVE MARKE! 

Osnovni sud u Bijeljini odbio je da produži pritvor P. Đ. optuženom za obljubu devojčice (11) u kojem je po ranijem rešenju suda proveo mesec dana.

Optuženom koji je inače penzioner, ujedno je određen kućni pritvor koji će kontrolisati policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

Osnovni sud je ujedno izrekao i meru optuženom kojom se zabranjuje približavanje maloletnoj devojčici na udaljenosti od 50 metara.

– Izrečene mere mogu trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti odluke u ovom predmetu, s tim da će se kontrola opravdanosti primjene mera vršiti svaka dva meseca- navedeno je u odluci Osnovnog suda u Bijeljini.

Optuženi je ujedno upozoren da se protiv njega može odrediti pritvor ako prekrši izrečene mere zabrane.

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je nedavno optužnicu protiv P. Đ. koja ga tereti da je u novembru prošle godine, na lokalnom putu, obljubio devojčicu.

Optuženi je krivično delo izvršio pošto je devojčica 7. novembra prošle godine izašla iz dvorišta porodične kuće.

Zatim je zgrabio rukama i dodirivao po intimnim delovima tela.

Preplašena devojčica nije se mogla izvući iz zagrljaja pedofila, sve dok je on nije pustio. Na kraju je devojčicu udario po zadnjici i dao joj dve marke, rekavši kako će joj sutradan kada bude bila u školi kupiti sok.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare