BRAJAN JE BIO U MENTALNOJ USTANOVI! OTAC GA OSTAVIO BEZ NASLEDSTVA! Muž nestale srpskinje imao teško detinjstvo, njegova majka bila u lošim odnosima sa Anom! Oglasio se psihijatar! 

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru

U međuvremenu se u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Brajan je jedino dete svojih roditelja i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio.

 Brajan se često osećao zamenarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama – rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vreme boravio u mentalnoj ustanovi, piše Informer. 

 Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem – kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Sličnu stvar o svom suprugu napisala je i njegova supruga Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

– Brajan je imao teško detinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj – napisala je Ana tada.

Tada je slično pismo sudu napisala i njegova majka Dijana, koja je otkrila da je njen sin jedini razlog zbog kog ustaje ujutru i da on jedini brine o njoj.

– Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna – napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima.

– On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima – rekla je ona tada.

Dugogodišnji prijatelj Brajanovog oca, muža Beograđanke Ane, kojoj se 1. januara gubi svaki trag, otkrio je za medije kakav su odnosi imali, ali i kakav je bio u detinjstvu.

Ugledni američki neurolog i dugogodišnji prijatelj pokojnog Tomaša Volša, kaže da je zapanjem onim što danima čita u vestima.

On je više od 35 godina bio najbolji prijatelj Brajanovog pokojnog oca i supruga nestale Ane Volš poznaje još otkad je bio dete. Poznati lekar, koji nije želeo da otkriva svoj identitet, kaže da je Brajan od malih nogu razvijao ljubav prema materijalnim stvarima.

„Kako je Brajan rastao, tako je gubio vezu satim kako uspeti na pošten način i okrenuo se drugoj strani zakona. Postojali su dokazi da postaje prevarant„, rekao je ugledni lekar, prenosi Telegraf.

On je zatim za američke medije ispričao da je pokušao da prevari i svog oca i da su se njih dvojica tada udaljili.

„Nakon te situacije se nikada nisu čuli. Njegov otac više nije bio isti posle toga“, tvrdi lekar.

Brajan nije bio uključen u očev testament

Tomasov prijatelj je zatim otkrio da je on preminuo tokom putovanja u Indiji 2018. godine, a njegov jedini sin Brajan nije bio uključen u testament.

U sudskim dokumentima se navodi da je Brajan pokušao da uništi testament i preuzme kontrolu nad očevom imovinom.

Morali smo da intervenišemo kako bismo zaustavili prodaju kuće. Brajan je sve vreme tvrdio da testament nije validan„, kazao je prijatelj njegovog oca.

On je od tada bio dugoko razočaran u Brajana, međutim kaže da su ga vesti o njegovom hapšenju i aninom nestanku duboko šokirale.

„Svi koji poznaju Brajana su takođe šokirani. Niko nije rekao da je samo bilo pitanje trenutka kada će tako nešto da se dogodi. Svi su šokirani“, kaže on.

Sudski dokumenti u koje su američki mediji imali uvid, kažu da je prijatelj njegovog oca pod zakletvom tokom informativnog razgovora dao drugačiju izjavu.

„On nije bio samo sociopata, već i veoma ljuta i nasilna osoba“, izjavio je on pred sudom.

Anin suprug Brajan Volš izveden je u ponedeljak pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš.

U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Policija je juče na deponiji u blizini njihove kuće pronašla tepih i testeru koji sadrže biološke tragove.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare