POLICIJA ODNOSI ULIČNE KANTE U SKLOPU POTRAGE ZA ANOM: Proverava se svaki korak kretanja muža i da li je možda nešto usput BACIO

Istražitelji su odneli dve prikolice za smeće u sklopu istrage nestanka majke troje dece Ane Volš (39).

Šon Haris, vlasnik kompanije koja se bavi odnošenjem smeća, rekao je za lokalne medije u Bostonu da su dve njegove prikolice za smeće zaplenjene u okviru istrage.

Harisa je policija kontaktirala u subotu uveče nakon čega su odvezli dve prikolice sa kontejnerima duge 15 metara.

Haris kaže da su se prikolice za smeće nalazile na ulici u Кohasetu i da su verovatno poslednji put ispražnjene pre novogodišnjih praznika.

Više izvora kaže za Boston 25 da su u toku napori da se pronađu stvari koje je Brajan Volš, suprug nestale Ane, možda bacio u kante ili kontejnere nakon njenog nestanka. Volš je inače bio u kućnom pritvoru, a policija je mogla da prati svaki njegov pokret jer je nosio nanogicu.

Istraga nestanka Ane Volš (39), majke troje dece iz Masačusetsa, koja je poreklom iz Srbije, sada ide u smeru da je nestala žena ubijena!

CNN nezvanično navodi da su istražitelji tokom istrage otkrili da je Volš u svojoj internet evidenciji imao upite za pretragu „kako da se odloži telo žene od 52 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. To su za CNN potvrdila dva izvora iz istrage.

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane, podsetimo, optužen je juče pred sudom da je obmanuo istražitelje koji tragaju za majkom troje dece koja je nestala 1. januara ujutru. Volš se kratko izjasnio da nije kriv. Na sudu se pojavio u sivoj košulji dugih rukava i samo kratko je govorio da je razumeo optužbu.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare