ONE MI POMAŽU DA PREŽIVIM! Majka Ane Volš pošto su pronađene krvave kese na deponiji! Žena ponovo POMENULA ZETA!

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanke Ane Volš (39) kojoj se gubi svaki trag 1. januara kada je napustila porodični dom u Americi, za Kurir kaže da i dalje gaji nadu da je njena ćerka živa i zdrava i da će se pojaviti. 

Majka nestale Ane Volš istakla je da ne želi da ima crne slutnje.

– Molim boga da je moja Ana živa i da će se pojaviti! Idem sad da se vidim sa Aninim drugaricama, kako bismo zajedno prevazišli ovu agoniju koja traje danima – kaže zabrinuto Anina majka, koja dodaje da je na svakodnevnoj vezi sa drugom ćerkom Aleksandrom koja živi u Kanadi.

I dok iz Amerike stižu najnovije vesti o istrazi Aninog nestanka, koje sve više ukazju na to da je ona žrtva zločina, njena majka kaže da ne želi da ima crne misli.

Naša sagovornica istakla je i da neće, za sada, u ovoj situaciji ići za Ameriku, kao i da još uvek nije dobila informaciju čija je krv na pronađenim testerama, sekrama, kao i nožu.

– Dok je situacija ovakva neću napuštati Beograd, jer se nadam dobrim vestima i dalje se nadam da moj zet nije naudio mojoj Ani – rekala je Ljubičić.

Inače, da podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabala taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukamna Brajan Volš našao se juče pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare