JOKIĆ MOŽE KAKO HOĆE! SRBIN SA POLA GASA DO NOVOG TRIPL-DABLA! Denver zgazio Lejkerse! (VIDEO) 

Denver Nagetsi su lagano savladali Los Anđeles Lejkerse na domaćem terenu sa 122:109

Sjajni srpski as Nikola Jokić se u večeri za nama odlučio da više asistira, pa je iz igre šutnuo samo pet puta., piše Informer. MVP najjače košarkaške lige na svetu bio je precizan iz svih pet pokušaja pa je tako upisao 14 poena na brutalnih 16 asistencija i 11 uhvaćenih skokova.

Ruku na srce, bili su Lejkersi i te kako oslabljeni na ovom meču,  pa se u odsustvu zvezde tima Lebrona Džejmsa istakao Rasel Vestbruk i meč završio sa 25 poena i po sedam asistencija i skokova. U Denveru je Džamal Marej odigrao odličnu utakmicu, pa je sa 34 poena bio ubedljivo najefikasniji pojedinac! 

Nikola Jokić je već u prvoj deonici delio kao na tacni asistencije saigračima!

Ubrzo je prednost Denvera otišla i na ogromnih 18 razlike. Pred odlazak na pauzu Lejkersi su uspeli da spuste minus na 14 poena zaostatka.  Gostujući tim uspeo je serijom sredinom treće četvrtine da priđe Nagetsima Jokić i drugovi ponovo prave seriju (12:2) i sve je bilo jasno! 

Los Anđeles Lejkersi pre ove utakmice bili su u seriji od četiri uzastopne pobede, ali protiv Denvera ništa nisu mogli! U narednom meču Nagetsi dočekuju Finiks Sanse u Koloradu, nakon čega idu u goste Los Anđeles Klipersima.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare