Veliki si, Novače! Đoković pružio podršku ranjenim srpskim dečacima sa Kosova

Srpsku javnost potresla je vest da su Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac. Nije ni jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković propustio priliku da se oglasi, pruži im podršku i da do znanja celoj planeti šta se desilo

Stefan i Miloš Stojanović su na Badnji dan ranjeni iz vatrenog oružja na Kosovu i Metohiji, a mnogi srpski sportisti su im prethodnih dana stali uz njih i slali im poruke podrške.

Nakon užasnog, sramnog  čina i ranjavanja dvoje srpske dece na Kosovu i Metohiji, naš najbolji teniser Novak Đoković poslao je podršku Stefanu i Milošu Stojanoviću koji su žrtve ovog gnusnog čina!

Novak je podelio na Instagramu sliku Nemanje Nedovića, košarkaša Crvene zvezde, koji je nosio majicu sa imenima dvojice ranjenih mladih ljudi kod Štrpca, piše Informer. I još jedna slika na njegovom storiju posvećena je ovom nemilom događaju u južnoj srpskoj pokrajini.

 

Posle osvajanja titule u Adelejdu, Đoković je stigao u Melburn gde ga očekuje pohod na 10. titulu Australijan Opena.

 

Srpski as prati situaciju i saoseća se sa srpskom decom koja su izbegla smrt, a jasno je aludirao koliko je tužan zbog nemilog događaja!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare