„KARMA JE…“ Ana Rajković im ne prašta aferu KATAR, evo kakvu je sad poruku poslala… Fotke govore više od reči

Ana Rajković, supruga fudbalskog golmana Predraga Rajkovića, ponovo se oglasila i poslala jasnu poruku svim bliskim prijateljicama koje su joj pre više od mesec dana smestile aferu Katar.

Ana Rajković
FOTO: PRINTSCREEN

Ona je uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i sinovima poručila da veruje u karmu.

„Karma je kada drugi ruše tvoje zidove, pa kasnije isti padnu na njih“, napisala je Rajkovićeva.

Podsetimo, Rajkovićeva je za Kurir ranije komentarisala aferu Katar i ko stoji iza nje.

– To su komentarisali svetski mediji. Ja nemam šta da dodam. Momci su sve rekli. Oni su čak pomenuli i te momke koje ja i ne poznajem, ali klupko se razmotalo. To je sve smešno komentarisati, jer se ništa nije ni desilo. Nije bilo apsolutno nijednog dokaza da se o tako nečemu priča i da se stvara negativna slika o reprezentaciji, ali i ženi koja je majka. To je sve ružno, ali pošto je tamo bilo veoma mnogo Srba, kad sam došla na stadion, svi naši navijači i ljudi su mi prilazili s rečima podrške. I oni su svi bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da sedma sila brani našu reprezentaciju, ali i mene, i zahvalna sam im na tome, dok su na Tviteru mnogi lažni profili, za koga se sada zna ko stoji iza njih, pravili lažnu aferu koja se nije ni desila, prenosi Kurir.0

Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.

– Naravno. Tako sam najlakše i otkrila o kome se zapravo radi. Njima će se sad baviti policija, a ja ću na kraju dodati šlag na tortu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare