DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 9. JANUAR! Bikovi KOKETNI, Rakovi će NAPLATITI DUGOVE, a evo KO treba da pazi na ZDRAVLJE! 

Još jedan ponedeljak počinje veoma zanimljivo za sve horoskopske znake. Akcenat je ovaj put na poslovnu sferu, mada ni ljubavni vrtlozi neće izostati

OVAN

LJUBAV: Želećete da budete slobodni i da nikome ne polažete račune, što će izazvati probleme ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da ćete naići na prepreke u karijeri. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Družićete se i koketirati, ali nećete biti spremni da započnete vezu, pogotovo ne ozbiljnu. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako imate problema u vezi ili braku, u ovom periodu bi moglo doći do razdvajanja. POSAO: I inače imate problem sa poštovanjem autoriteta, a danas pogotovo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi, pa vodite računa da stvari ne krenu po zlu. POSAO: Uspeh pri manipulaciji tuđim novcem i u naplati dugova. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Za razliku od prethodnih dana, danas bi moglo biti dešavanja u ljubavnom životu. POSAO: Ništa vam neće biti teško da uradite kako biste ostvarili ambicije. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Flertovaćete sa nekim s kim radite, ali od toga neće nastati ništa značajno. POSAO: Problem u procesu rada, pogotovo ako radite sa modernom tehnologijom. ZDRAVLJE: Bol u grlu.

flertovanje

VAGA

LJUBAV: Partner će biti nervozan, zbog čega može doći do eskalacije problema u odnosu. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete imati sreće u ljubavi. Moguća su neprijatna iznenađenja. POSAO: Stagnirate, ali ne brinite se, uskoro će se situacija promeniti nabolje. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje. POSAO: Povoljan dan za finansije, moguć je izvestan dobitak, ali takođe i dobra ulaganja koja će doneti profit u budućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Imaćete kontakte sa različitim ljudima, ali moguće je da nijedan neće biti romantične prirode. POSAO: Manje promene nabolje ili finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Upale.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete u ovom „sušnom“ periodu naći prilike za ljubav ili barem obećavajuća poznanstva. POSAO: Nedostaje vam energije da biste postigli sve što hoćete. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Možda će neke vaše tajne da isplivaju i da vam pokvare ljubavni odnos. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima. Poštujte pravila i propise inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Prehlada.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare