SA CERKOM IDEMO U HRAM,BOZICNU TRPEZU SAMA SPREMAM:Katarina Grujić progovorila o PROSIRENJU PORODICE I obicajima

Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić dobili su 15. decembra 2021. godine preslatku devojčicu, kojoj su dali ime Katja.

Porodica koja je nedavno dobila i najslađeg člana, danas slavi zajednički Božić.

Pevačica je za Informer priznala da sama sve priprema za najradosnjiji praznik, koje običaje poštuje, ali i da li planiraju proširenje porodice.

Umem da mesim česnicu i uživam u tome. Prvo sam ‘krala’ zanat od majke, a kasnije i od sestre, koja se pre mene udala i zasnovala porodicu. Sa ponosom mogu da kažem da sam prava domaćica i da odlično kuvam„, rekla je pevačica za „Informer“ i dodala:

Na našoj božićnoj trpezi su domaći specijaliteti koje pripremam sama. Pravim i poslastice u kojima najviše uživa Marko, dok Katji spremam isključivo domaće kašice.“

Porodica Grujić-Gobeljić nedavno se preselila u novi dom, te će ovo biti prvi pravoslavni praznik koji će proslaviti pod novim krovom.

„Uzbuđeni smo što dočekujemo Božić u novom domu. Prvo idemo sa Katjom do Hrama Svetog Save, a potom se vraćamo kući, jer nam u goste dolaze Markovi i moji roditelji. Uživaćemo u hrani i smehu“, otkrila je Kaća, koja će sa mužem nastojati da ćerki, koja je nedavno napunila godinu dana, prenese ljubav prema tradiciji.

Marko i ja poštujemo tradicionalne običaje, pa će Katja uz nas naučiti kako da se ponaša tokom velikih hrišćanskih praznika„, rekla je pevačica, koja je za kraj dodala da ima samo jednu želju u 2023. godini.

Volela bih da dobijemo novog člana porodice, da Katja ima brata ili sestru“, iskrena je ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare