UZEĆU SVOJE DETE, IZBORIĆU SE ZA STARATELJSTVO! Miljana odlučila da se ne vrati u Niš, napušta sve ZBOG ZOLE!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić odlučila je da nakon izlaska iz rijaliti šou programa „Zadruga 6“ vrati starateljstvo nad sinom Željkom, ode što dalje od majke Marije Kulić i rodnog Niša

Miljana Kulić je ustala tokom emisije “Gledanje snimaka“ kako bi prokomentarisala video koji je pušten, kao i izlaganje njene majke Marije Kulić koja je kritikovala njeno ponašanje u rijalitiju, kao i vezu sa Zolom.

– Ja sam menjala školu, bila sam odličan đak, a ona za sve hoće da me optuži, pa čak i za njenu i tatinu bolest, da ja osećam grižu savesti, da plačem i da zato ne budem sa Zolom. Da kažem da me ne zanima slagala bih, da kažem da me preterano zanima, od sinoć ne. Ni kući neću da idem, jer sam čula da su mi zaključana vrata – rekla je Miljana.

– Ne, nego da će te čekati ključ, a ne otac i sestre jer dolaziš na jedan dan – rekla je Marija.

– Uzeću svoje dete, izboriću se preko uticajnih ljudi, a ne preko Centra za socijalni rad, jer sam dala starateljstvo dok sam u rijalitiju. Neka se osećaju spokojno kad odem. Ja što pričam kući, pričam i na televiziji. Dečko moje sestre meni ni ne treba da bude lep, što na um, to na drum. I mene vređaju kad pričaju da je Zola zmija, svinja, kockar, narkoman. Zola je slučajno pitao mamu da li je tata njen prvi partner, ja o bivšima mogu tri dana i tri noći da pričam. Posle rijalitija neću da idem kući i ako ne budem bila sa Zolom. Sve moje neka spale i bace, a novac neka mi se dostavi posle rijalitija – rekla je Miljana, a kako je izgledalo njeno izlaganje možete pogledati u videu ispod.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare