POLICIJA SA PSIMA TRAGA ZA NESTALOM ANOM Objavljene slike i snimci sa lica mesta, rešena misterija požara u njenoj nekadašnjoj kući/FOTO/

Policija u američkom gradu Kohasetu i dalje intenzivno traga za Anom Volš (39), poreklom iz Beograda, koja je nestala za Novu godinu. 

Na zvaničnom profilu, policija je navela da pretražuje još dve oblasti, kao i da su u potragu za Anom uključeni i psi tragači.

U međuvremeno, zvaničnici su saopštili i da je u njenoj bivšoj kući izbio požar i pojasnili šta se zapravo dogodilo.

– Požar je izbio u bivšoj kući porodice Volš na u Kohasetu, odakle su se iselili u aprilu. Vatrogasci su reagovali nakon što su stanovnici prijavili da su osetili miris dima, a zatim ga videli. Evakuisane su tri odrasle osobe, uključujući dadilju i 21-mesečno dete. Niko nije povređen -rekao je u petak uveče šef vatrogasne službe Kohaseta Džon Dokrej.

Kako je preneo NBS10boston, istražitelji su utvrdili da ovaj požar nije sumnjiv i da je vatra buknula na oštećenom cevovodu spojenom na kamin na prirodni gas.

Dok traje potraga za Anom, njeni prijatelji strahuju od ishoda. Kažu da je Ana divna žena i majka trojice dečaka.

– Ana je izvanredna žena – rekao je njen prijatelj Piter Kirbi. 

– Ona je dobar rukovodilac, ona je voljena mama, ona je divna žena, jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i veoma smo uplašeni. Mnogo nam nedostaje i samo se molimo da bude bezbedna – dodao je on.

Ova 39-godišnjakinja je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu oko oko 5 sati ujutro na Novu godinu. Njen nestanak je u sredu prijavio njen muž, a policiju je istovremeno pozvao i njen poslodavac u Vašingtonu i rekao da se nije pojavila.

Volšova je imala avionsku kartu za Vašington, gde je putovala nedeljno na posao, rezervisanu 3. januara, a ne 1. januara, rekao je šerif , ali se pretpostavlja da je pokušavala da dobije raniji let zbog hitne situacije na poslu.

Šef Kvigli je rekao da policija u Kohasetu sarađuje sa vlastima u Vašingtonu, koje su pretražile i nisu pronašle tragove koji bi upućivali da je Ana bila u kući u Vašingtonu.

– U fokusu je pokušaj da je lociramo – rekao je šef Kvigli. 

– Bilo da joj je potreban samo mali odmor ili tajm-aut. Ako je to slučaj, mi samo tražimo da ona pozove – sve što je potrebno je telefonski poziv da nam kaže da je dobro – dodao je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare