NIJE SE SLUČAJNO SVE ODIGRALO NA ŠAR PLANINI! Oglasio se Selaković povodom napada na srpske dečake

Ministar za rad i socijalnu politiku Nikola Selaković, oglasio se povodom jučerašnje pucnjave na srpske mladiće, koja se desila na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce, te istakao da je to samo još jedan dokaz Kurtijevih namera.

– Nije slučajno što se napad Kurtijevih terorista na srpsku decu dogodio upravo na Šar planini, u najjužnijoj srpskoj enklavi na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce. Podsećanja radi u Štrpcu je pre više od godinu dana uhapšen Bratislav Nikolić i još deset Srba, a koji ni do danas nisu procesuirani i drže se u kazamatima samo zato što su Srbi – rekao je ministar Selaković, pišu Novosti.

Dodao je i to da organizovan napad na Srbe od Štrpca, preko Velike Hoče kao jedinog srpskog sela u srcu Metohije, a potom hapšenja Srba na severu i pokušaj iživljavanja nad onima koji nisu i ne prihvataju lažnu i protivpravnu tzv. RKS još jednom su ogoleli prave namere Kurtijevog terorističkog režima da se Srbi zauzdaju, a potom i proteraju.

– Srećom Srbi i Srbija ovoga puta imaju rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vučićem, koje niti je naivno niti je nepromišljeno, već donosi mudre i ozbiljne odluke u korist naroda i države čuvajući budućnost sve naše dece, čuvajući mir i ne dajući na naš narod na Kosovu i Metohiji – zaključio je ministar Selaković, prenosi Republika.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare