ČARLS JE LJUBOMORAN NA MEGAN! Princ Hari izneo GNUSNE OPTUŽBE na račun KRALJA: Tvrdi da njegovom ocu smetaju Kejt i Vilijam!

Princ Hari je u svojim memoarima napisao da je njegov otac, kralj Čarls III, ljubomoran na njegovu ‘briljantnu i zanosnu’ suprugu Megan Markl, kao i da mu smeta količina publiciteta koji dobijaju princ Vilijam i Kejt.

Hari je napisao da mu je otac rekao da „nema novca za bacanje“ da finansijski izdržava njega i Megan jer se plašio da će mu „glamurozna“ američka glumica ukrasti svu pažnju.

Tvrdi da je Čarls to „i ranije iskusio i da nije želeo da dozvoli da se ponovi“, aludirajući na pažnju javnosti koju je uživala pokojna Dajana, princeza od Velsa, prenosi Kurir.

Nakon venčanja, dok su Hari i Megan obavljali službene dužnosti kao članovi kraljevske porodice, Čarls ih je finansijski podržavao, ali je to prekinuo nakon što se par preselio u SAD.

U knjizi se takođe navodi da je kralj pristao da podrži Vilijama i Kejt uprkos tome što je zaradio milione od unosnog vojvodstva Kornvol.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare