MILJANA OPET IDE NA OPERACIJU?Marija POZENELELA kad je čula razlog ODLASKA POD NOŽ, a Zola PRESREĆAN! Evo šta želi da koriguje

Rijaliti zvezda Miljana Kulić saopštila je majci Mariji Kulić i dečku Lazaru Čoliću Zoli da planira da uradi još nekoliko estetskih zahvata.

Miljana je letos imala operaciju želuca nakon koje se borila za život, ali je to nije sprečila da isplanira ponovni odlazak „pod nož“.

Naime, Kulićeva je priznala da nije zadovoljna oblikom, vilice, očiju i usana, ali ni grudima koje su toliko velike da padaju. Miljana je rekla da bi želela da ide na operaciju podizanja grudi koja podrazumeva i odlazak u anesteziju, kao i dug oporavak.

– Ja sam crna brac lutkica, hoću malo da podebljam ivice na vilici, oči da iskosim, grudi da podignem… – rekla je MIljana.

– Ne – rekao je Zola, pa dodao:

– Možda malo grudi.

– To mi i mama kaže da sam kao krava… Spiralu isto da mi stave – rekla je Miljana.

– Previše se opterećuješ time, sve si lepša i lepša, sa mnom zračiš. Silikon kad pipneš… Kao grudvu da uzmeš – rekao je Zola.

– Mi hoćemo da otkupimo ostrvo mama – rekla je Miljana i pokušala da skrene temu.

– Miljana ti ne smeš pod nož, ne možeš da se operišeš! – rekla je Marija.

Marija je burno reagovala na njenu izjavu zbog toga što je doktor naglasio da Miljana ne sme da ide na operacije najmanje godinu dana, ali izgleda da se rijaliti zvezda ne osvrće preterano na reči stručnjaka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare