UHAPŠENA STARLETA PUŠTENA IZ PRITVORA! Gordana Terzić, koja je sa drugaricom uhapšena zbog PROSTITUCIJE, braniće se sa slobode

Nakon što je policija sinoć u Beogradu na Banovom brdu uhapsila starletu Gordanu Terzić i njenu prijateljicu N. N. napisane su im odgovarajuće prijave.

Kako Kurir saznaje, Terzićevoj je napisana prekršajna prijava zbog bavljenja prostitucijom, dok je protiv njene prijageljice N.N. podneta krivična prjava zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostotucije.

Krivična prijava ide u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu.

Podsetimo, njih dve su došle u hotel na dogovoren s*ks, na Banovom brdu ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. Prema našim saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira stavili su im lisice i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Gordana je u javnosti poznata godinama. Ona se u medijima predstavljala kao pevačica, dok je bivšeg partnera sa kojim ima dete optužila za nasilje u porodici. I na društvenim mrežama se hvali raskošnim načinom života, kao i fotografijama sa poznatim ličnostima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare