POTRESNO! BEBA KOJU JE MAJKA BACILA U REKU DANAS BI PROSLAVILA 1. ROĐENDAN: Otac odneo lutku ćerki na grob!

Otac devojčice, koju je majka pre nekoliko dana bacila u ledenu reku u Grčkoj, danas je otišao na grob svog deteta.

Neutešan što svoje dete, koje bi danas proslavilo prvi rođendan, ne može da zagrli, otac kaže da ga najviše boli što od ćerkice nije uspeo da se oprosti.

„Prijatelj me je obavestio šta se dogodilo na dan sahrane, a ne rođaci. Ostavio sam joj poruku u kojoj piše: „Mojoj dragoj ćerkici, voleću te zauvek“. Ostavio sam cveće i lutku“, rekao je uplakani otac za grčke medije.

Otac ubijene devojčice kaže da nije ni znao da će postati otac, maltene do pred porođaj njegove bivše partnerke.

„Slučajno sam je sreo i tada mi je rekla da je trudna osam meseci trudna i da je dete moje. Nismo bili u kontaktu. Posle mesec dana rodila je zdravu devojčicu, a ja sam joj rekao da hoću da se uradi DNK test. Kada je stigao rezultat koji je pokazao da ja jesam otac, pokrenuo sam procedure“, priča mladić.

On kaže da je činio sve za dete.

„Hteo sam dete da priznam, a danas, 5. januara, moje dete je ovde na groblju. Danas bi joj bio rođendan. I sobicu sam spremio bio za nju. Sve ukupno je sa mnom provela oko 25 dana. Nikad noć nije prespavala kod mene“, priča otac, prenosi Kurir.

Podsetimo, majka (29) se tereti da je bacila svoju 11-mesečnu bebu u ledenu reku 31. decembra u Veriji.

Majka je zajedno sa bebom napustila porodičnu kuću u selu Aleksandrija, u regiji Imatija, gde je živela sa roditeljima. Navodno je rekla porodici da novogodišnju noć provodi sa prijateljima. Međutim, sutradan se vratila kući, bez ćerke.

Kobnog dana, oko 13 časova, osumnjičena je zaustavila taksi sa detetom u rukama i iz sela otišla u centar Verije.

Tu je zaustavila drugi taksi, koji ju je odvezao do brane Aliakmonas, nakon čega je šetala gotovo kilometar sa bebom u naručju do mesta gde je dete bacila u vodu.

Policija procenjuje da je majka, nakon što je izašla iz taksija, pešačila oko 20 minuta, da bi došla do pristaništa. Nakon što je, kako se sumnja, dete bacila u vodu, pozvala je treći taksi i otišla dalje.

Svedočenje trećeg taksiste otkriva da je u njegovo vozilo sela nešto posle 16 časova na glavnom putu nedaleko od brane. Taksista je rekao da uopšte nije delovala uznemireno. Takođe, sama je sa mobilnog pozvala taksi udruženje da naruči vozilo, a snimak razgovora pokazuje da je razgovarala potpuno normalno.

Taksistu je potom zamolila da je odveze do autobuske stanice za međunarodne polaske, gde je uzela sobu u hotelu, u kojoj je bila sve do sledećeg dana.

Ni u jednom trenutku, pa čak i kada se vratila u svoju kuću u selu nedaleko od Soluna, nije potražila pomoć, niti je ikog obavestila šta se dogodilo.

Svojoj majci i dedi, koji su neprekidno pitali gde je dete kada su videli da u kuću ulazi sama, odgovorila je da je „devojčici dobro tamo gde je“. Zabrinuti, baba i pradeda nestale bebe su pozvali policiju.

Policija nije gubila vreme i odmah je započela istragu. Majka je prvo dovedena na ispitivanje, gde je prvo rekla da je dete ostavila u napuštenoj kući, a naknadno je priznala da je otišla u šetnju sa bebom kod brane Aliakmonas.

Tada je podignuta uzbuna i policija je u 2 sata posle ponoći pronašla i izvukla mrtvu bebu iz ledene reke.

Protohema piše da je upravo majka otkrila policiji tačnu lokaciju gde je bila sa bebom u subotu oko podneva, kada je dete završilo u vodi.

Prilikom saslušanja, majka je negirala da je ubila dete.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare